Navigation Menu

Apie žiedų pagalvėlių pusbrolius




(by Morristowne)

Jei jau paskyrėte mažą (o gal jau gerokai spėjusį užaugti) angelą jums ceremonijos metu iškilmingai atnešti žiedus, pats laikas pasirūpinti, kaip tai padaryti skoningai. Rengiant tradicines vestuves, metaliniai Bažnyčios padėkliukai ar vis populiarėjančios pagalvėlės žiedams bus puiki išeitis. Bet jei ieškote kažko originalaus ir papildysiančio jūsų vestuvių temą, jūsų teismui pristatome keletą idėjų :


Knygos


Jūsų mylimą knygą, šeimos Bibliją ar judviejų pradėtą pildyti nuotraukų albumą perriškite keletu spalvingų, prie vestuvių dekoro derančių kaspinų ir pritvirtinkite žiedus. Paprasta, bet subtilu.




(foto iš čia)


Kriauklės


Basas vestuves dekoruokite visu tuo, ką mums dovanoja jūra. Be abejo, tetulė Baltija šitokio kalibro jūros gėrybėmis nesisvaido, tad rinkitės dekoratyvines kriaukles ar parsivežtas iš egzotiškų kelionių.




(foto iš čia, čia ir čia)


Keraminės lėkštelės


Išgraviruokite žiedų lėkštelėje savo vardus, inicialus, vestuvių datą ar mylimą citatą ir tai taps mažą jūsų meilės relikvija.




(foto iš čia)


Skrynelės/dėžutės


Graviruokite, dekupažuokite, puoškite gėlėmis, kaspinais, judviejų nuotraukomis ir pan. Truputis vaizduotės ir turėsite savo rankomis išmylėtą skrynelę žiedams.




(foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)


Lizdelis


Prasmingas simbolis. Nusprendę susituokti, jūs pradėjote sukti lizdelį kaip šeima. Lizdą papuošiantys kiaušiniai simbolizuoja vaisingumą ir naują gyvenimą, kurį jūs pradedate kartu.




(foto iš čia, čia, čia ir čia)


Ritos ir Tomo vestuvėms lizdelį žiedams susukome ir mes.




(foto - dega rūtos)


Atminkite,kad tik nuo jūsų fantazijos priklauso, kas galėtų tapti žiedų "pagalvėle". Pasirinkimas labai platus: nuo jūsų sūnelio ar dukterėčios meškiuko (kuris bus ne tik miela išeitis žiedams atkeliauti iki altoriaus, bet ir padės atlaikyti kelias dešimtis į jį/ją nukreiptų žvilgsnių) iki pavasariu alsuojančios žolytės, mažutės šieno kitkos ar žavaus vąšeliu nerto keksiuko, dėl kurio turbūt pešis visi šventės vaikai.




(foto iš čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia ir Editos Grėbliūnaitės- Žukauskienės)

1 komentaras:

  1. Oho, norėčiau savo vestuvių dieną nukeliauti keletą dešimtmečių atgal. Puiki idėja.


    salės papuošimas vestuvėms

    AtsakytiPanaikinti