Navigation Menu

Kitokia svečių knyga


Svečių knyga - medis, nubarstytas svečių pirštų antspaudų lapeliais, - puiki idėja ieškantiems netradicinių sprendimų savo vestuvėms.

(foto iš čia, čia ir čia)





Kaip tai įgyvendinti:


  • Jums prireiks medžio be lapų, piešto ant popieriaus ar drobės. Jei turite išlavintą ranką, medį pieškite patys. Galite prašyti draugų, pažįstamų, dega rūtų arba įsigytiMedžio dydis turi priklausyti nuo kviečiamų svečių skaičiaus, kad kiekvienam jų būtų pakankamai vietos palikti savo antspaudą. Nepamirškite po medžiu ar virš jo įrašyti savo vardų ir vestuvių datos.
  • Išsirinkite antspaudų - lapelių spalvas. Spalvas gali diktuoti metų laikas ar jūsų vestuvių koloritas. 
  • Prieš pat šventę dar neapsilapavusį medelį statykite ant molberto ar guldykite ant paruošto stalelio. Nepamirškite šalia palikti priemonių ir instrukcijų, kaip svečiams pasirašyti. Kiekvienas svečias turės išsirinkti savo antspaudui spalvą (jei jų yra bent dvi), pamirkyti dažuose pirštą, ant pasirinktos šakelės išskleisti savo lapelį - antspaudą ir, galiausiai, pasirašyti. Patys jaunieji ant medelio gali nutūpti kaip paukštukai, o tėvai ir seneliai savo antspaudus dėti ant medžio šaknų.

Jei prieš vestuves to nepadarėte, savo medelį įrėminkite ir kabinkite ant sienos. Te nedūla stalčiuose jūsų meilės simboliai!



(foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)

5 komentarai:

  1. o kokia tokios "palinkėjimų knygos" prasmė? kur čia gaunasi palinkėjimas, nesuprantu? gal galite man paaiškinti,prašau? Kaip visa tai pristatyti svečiams?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mielas Anonimiškas, tai ir nėra palinkėjimų knyga. Svečiai tiesiog kitokia forma įsiamžina, tik be didelių lyrinių nukrypimų:) Jei norite, kad jums svečiai parašytų linkėjimus, rinkitės tradicinį knygos variantą, kuris irgi yra smagus:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. As norejau paklausti kur gauti tokiu dazu, juk nesinori terlintis su guasu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kur gauti dazu, gal kas zino?

    AtsakytiPanaikinti
  5. http://www.mediniai-atvirukai.lt/lt/rasalo-pagalveles.html čia jei kam reiktų rašalo :)

    AtsakytiPanaikinti