Navigation Menu

Bėganti su vilkais

Su Tatjana susipažinome, kai žurnalas VESTUVĖS mus pakvietė kurti trash the dress (liet. sugadink suknelę) fotosesijos stilistiką. Netrukus pasimatėme Tatjanos namuose Klaipėdoje puodeliui arbatos ir pokalbiui apie artėjančią fotosesiją. Dviejų nuostabių vaikų mama Tatjana mums pasirodė jaunatviškai ryški ir ugninga, tad iš karto atmetėme visus perdėtus švelnumus ir glamūrus. Niekada nekuriame stiliaus iš niekur, fotosesija turi padėti atskleisti jau turimus žmogaus charakterio bruožus, juos paryškinti. Nusprendėme kurti stiprios ir nevaržomos laukinės moters įvaizdį. Taip atsirado miškas ir moteris, bėganti su vilkais ir gebanti juos suvaldyti.

Esame be galo dėkingos šunelių šeimininkams, be kurių ši fotosesija nebūtų pavykusi. Ačiū, Živile, Justina, Alina, Arūnai, Erikai, ir jūsų nepailstantiems išdykėliams už skirtą laiką ir kantrybę! 





















Fotosesijos idėja ir stilius - Dega rūtos vestuvių planuotojų Faustos ir Aušros (www.degarutos.com);

Fotografas – Giedrius Jankauskas(www.GJ-VestuviuFotografas.lt);


Makiažas – Alinkos (www.asmakeup.com);


Šukuosena – Jekaterinos Grigorjevos;



Dėkojame: Živilei Čeidaitei ir Blade, Justinai Skurdelytei ir Skaipui, Alinai Pelakauskienei ir Taigai, Arūnui Martynaičiui ir Taigiui, Erikui V. ir Apache.





Fotosesija buvo publikuota žurnale VESTUVĖS, 2012 m. pavasario numeryje.

4 komentarai: