Navigation Menu

Goda ♥ Šarūnas

Tą dieną jūra nerimo ir danguje maišėsi saulės spinduliai su lietaus debesimis. O nuotaika buvo nepaprastai pakili, ramybė ir susikaupimas maišėsi su jauduliu ir juoku.










Savo šventei jaunieji pasirinko nepaprasto grožio Lietuvos kampelį prie Baltijos jūros. Svečius prie jūros pasitiko lengvas lietutis, bet atėjus ceremonijos laikui, lietus nurimo, dangus prašviesėjo ir nedrąsiai pasirodė saulė.























Turbūt nereikia nė sakyti, kad santuokos ceremonija ant jūros kranto, aplink sklandant žuvėdroms, skambant styginių kvarteto melodijoms ir šiūrenant sūriam jūros vėjui, yra be galo romantiška. Aplink susirinkę visi artimieji, lengvas putojančio vyno aromatas ir smėlis batuose. Kas galėtų būti geriau?!:)











Pasirinktą spalvų gamą inspiravo pati šventės vieta. Atsisėdome kopose šalia paviljono ir apsižvalgėme aplink: supantys spalvų tonai tokie švelnūs! Paviljono, kuriame vyko šventė grindys buvo dengtos smėliu, vyravo rusvi žėmes atspalviai. Nusprendėme, kad puokštėse mainysis švelnių spalvų gėlės, vyraus jūrinės virvės motyvai ir žais smėlio atspalviai. Jaunieji kiekvienam svečiui parašė po asmenišką laiškelį, kuriame kiekvienam skirtingu būdu padėkojo už kartu praleistas akimirkas ir už tai, kad visi tą vakarą buvo su jais. Vakaras buvo nepaprastai jaukus: su daugybe pokalbių, smagių prisiminimų ir niekur neskubant.




Atsižvelgusios į elegantišką poros būdą ir šventės vietą, desertų stalui nusprendėme rinktis išskirtinai baltus skanumynus. Baltų desertų stalas ne tik puošė šventės aplinką, bet ir visą vakarą kvietė mėgautis įvairiausiais skanėstais.



Vakaro metu netrūko linksmybių, šokių, staigmenų ir gerų emocijų. Svečiai dalyvavo fotosesijoje Polaroid tipo fotoaparatu, o čia atsiradusios nuotraukos sugulė svečių knygoje, kur kiekvienas parašė savo linkėjimą jauniesiems.









Tiesa, nuostabi ir lengvutė Godos suknelė ieško naujos romantiškos nuotakos, aplankykite ją skyrelyje "Nuotakos spinta".

Vestuvių planuotoja: Dega rūtos

Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos

Fotografas – Laima Druknerytė (www.laimafoto.lt)

Pobūvio vieta – Vila Chateau Amber

Sutuoktuvių žiedai – "Gija"

Nuotakos puokštė – Ineta Sukackienė

Tortas - Ramunė Budrikienė

2 komentarai: