Navigation Menu

Indrė ♥ Fabrice


Kai pirmą kartą susitikome su Indre ir Fabrice, nujautėme, kad laukia tikrai neeilinis projektas, pareikalausiantis daug bemiegių naktų. Kartu tai žadėjo vieną įspūdingiausių mūsų organizuotų švenčių. 

Savo šventei pora pasirinko šeimos bičiulių Babtyno Žemaitkiemio dvarą. Lokacija buvo aiški, bet visos detalės planavimo procese keitėsi ne vieną kartą. 

Galiausiai nusprendėme, kad ceremonija vyks dvaro pievoje šalia fantastiško vynuogyno, o visą šventę 130-čiai svečių ruošime kluone. Jame iki tol buvo laikomi seni automobiliai, daugybė variklių, mašinų detalių ir tai nebuvo panašu į Indrės rodomas “Pinterest” nuotraukas iš užsienio švenčių kluonuose. Tačiau surėmus pečius su rūpestingais dvaro šeimininkais ir kitais šauniais partneriais, kluoną pavyko prikelti ir jame surengti neeilinę šventę.


Šventės dieną jaunieji pradėjo ramiai ruošdamiesi dvare. Atvykus svečiams visi buvo pakviesti į vidury pievos paruoštą ceremonijos vietą. Nuotaką, vilkinčią nuostabia Valentino suknele per vynuogyną atlydėjo tėtis. Ceremonija buvo be galo jautri. Grojant styginių kvartetui, jaunieji apsikeitė individualiomis priesaikomis.







Po ceremonijos svečiai vaišinosi šampanu, atvežtu iš mažučio Prancūzijos vyno ūkio, klausėsi gyvos muzikos, bendravo. Dvaro motocikle suruošėme užkandžių barą, greta kepė ėriukas. Poilsio zoną sukūrėme iš Babtyno kaime vieno ūkininko rištų šieno kitkų.













Vakarėjant svečius pakvietėme į neatpažįstamai pasikeitusį dvaro kluoną. 







Dekorui parinkome rustic stiliaus motyvus, gamtiškas natūralias medžiagas, sezoniškas lietuviškas gėles. Jaunieji sėdėjo prie atskiro stalo dviems, aplink kurį visą vakarą virė veiksmas. Kluone įžiebėme bene kilometrą lempučių, šokių aikštelę dekoravome baltais žibintais. Kluonui jaukumo suteikė ir medžiai, puošti stikliniais burbulais su žvakėmis.






Svečiams, atvykusiems iš įvairiausių pasaulio kampelių, norėjome pristatyti modernią lietuvišką virtuvę, kuri gali puikuotis gardžiais žvėrienos patiekalais bei įdomiais deriniais. Po vakarienės svečiai šėlo šokių aikštelėje, o tikru vakarėlio hitu tapo barmenų ruošti kokteiliai.










Didžiuojamės ir džiaugiamės šia švente. Tiesiog tobula diena kaip iš Lou Reed dainos “Perfect day”, skambėjusios per pirmąjį Indrės ir Fabrice šokį. 


Vestuvių planavimas ir dekoravimas: Dega rūtos
Grupė: Green Bridge Band
Vakaro vedėjas: Marijus Olekas
Lemputės: Lemputės vestuvėms
Maistas: Restoranas "Medžiotojų užeiga"