Navigation Menu

Laura ♥ Tomas



Turbūt visą istoriją reikėtų pradėti nuo to, kad ši šventė ir ši pora mums buvo tikras įkvėpimas! Rami, tarpusavyje švelni, harmoninga ir elegantiška pora mus savo pasitikėjimu džiugino viso planavimo proceso metu. Ir tik dėl to galėjome sau leisti išskleisti sparnus plačiau – galvoti ne apie formą, bet turinį – kas būtų tikra ir prasminga.





Pačiame sezono įkarštyje, kai taip žaižaravo emocijos ir visi aplink triukšmingai tuokėsi, Laura ir Tomas pasirinko ramų, jausmingą ir nuoširdumo kupiną vakarą prie Margio ežero, Trakų rajone.

Priesaikos ceremoniją surengėme jau vakarėjant ežero pakrantėje. Santuokos altoriumi tapo didžiuliai medžiai, o liudininkais – vakaro svečiai ir pati gamta. Pastaruosius susodinome taip, kad priesaikos metu Laura ir Tomas jaustųsi lyg apkabinti savo artimiausių žmonių.







Tad be jokio triukšmo ir dirbtinumo, o ramiai ir jaukiai Laura ir Tomas prisiekė vienas kitam. Braukėme ašaras kartu su visais svečiais. Po ceremonijos svečius pakvietėme į vakarėlio erdvę. Čia ant pievos jų laukė šampano piramidė, gyva muzika ir poilsio zona, kur svečiai galėjo prisėsti, šnekučiuotis ir dalintis emocijomis.





Šventės koncepciją dėliojome be griežtų formų, ryškių spalvų. Koloritui rinkomės švelnias naturalias, kiek smėliškas spalvas ir jų pustonius. Minkštumo jausmą šventei suteikė pievoje išdėlioti foteliukai, didžiulis baldakimas. Čia pat įkurdinome ir desertų stalą, kur svečių laukė ne vienas, o visi trys tortai!

Vakarieniauti svečius kvietėme į terasą. Stalus dekoravome rausvai smėliškomis staltiesėmis, puriomis gėlėmis, smilgomis. Sutemus žvaigždes atstojo visas dangus virš pievos sukabintų lempučių.






“Visi nustemba, kai pasakau, jog tą dieną pakartočiau. Žinau, tai nepakartojama! Bet man tikrai tai buvo viena iš tų nuostabių gyvenimo akimirkų” – apie savo šventę kalbėjo Laura.





Vestuvių planavimas ir dekoravimas: Dega rūtos
Foto: Viktorija Vaišvilaitė, VV photography
Šventės vieta: "Margio krantas"
Lemputės: "Lemputės vestuvėms"

Šios vestuvės buvo publikuotos žurnale Vestuvės.lt, 2017m. vasaros numeryje.