Navigation Menu

Julija ♥ Paulius



Julija ir Paulius buvo tikrai išskirtinė pora mūsų istorijoje. Be galo šilti vienas kitam ir kartu visiems aplinkui juos. Nenuostabu, kad tokie žmonės turi didelį būrį nuoširdžių draugų. Juos visus jie ir pakvietė į savo jaukią, tikrą ir jiems pačią mieliasią gyvenimo šventę.

Šventei išsirinkome nuostabų gamtos kampelį prie Lavyso ežero. O nuo čia visi sprendimai buvo tarsi savaime padiktuoti. Jaunieji išbraidė visas fantastiško grožio Varėnos samanas (kiekvieną kartą vis dar negalim atsižavėti jų grožiu!) ir neskubėdami mėgavosi laiku dviese.










Lavyso ežeras tądien buvo ramus kaip stiklas. Saulė vis džiugino pasirodydama iš po lengvučių debesėlių. Tiesiog tobula lietuviška vasara visame savo gražume. Čia pat ant ežero kranto suruošėme ceremonijos vietą. Drauge su nuotakos tėčiu paruošėme arką ir ją išpuošėme gėlių žiedais. Svečiai susirinko prieš pat ceremoniją ir su jauduliu laukė pasirodančios nuotakos. Nuotaką lydėjo jos mylimos seserys.
















Šventėje įpynėme ir keletą lietuviškų tradicijų. Kai toks šaunus tiltukas pakeliui, pernešti per jį nuotaką tiesiog privaloma! Na ir žinoma, tėvelių pasitikimas su duona ir druska.










Jaukią vakarienę lydėjo gražiausios kalbos, fantastiški kokteliai, šokiai iki paryčių. O viską apjungė ore tvyrantis meilės jausmas.









Iš šios dienos išsinešėm dar didesnę meilę savo darbui. Kurdamas tokias šventes, rodos, atgalios gauni dvigubai. Dėkojam už tai, Julija ir Pauliau, būkite labai laimingi!

Vestuvių planavimas ir dekoravimas: Dega rūtos
Šventės vieta: "Nakcižibis"