Navigation Menu

Lina ♥ Marius


Dėl nesuskaičiuojamos daugybės vestuvinių rūpesčių ilgai tylėjusios, mes suradome kelią į namus. Ten, iš kur viskas ir prasidėjo. Tad bent kurį laiką mūsų blogas tikrai netylės! Vasaros sezonas pralėkė beprotišku greičiu, negailėjo naujų patyrimų ir įspūdžių. Prikaupėm visą kalną savo darbų nuotraukų, kuriomis nekantraujame su jumis pasidalinti.

Pirmieji mūsų bloge startuoja charizmatiškieji Kižauskai.





Energingi, nenustygstatys vietoje, bet tuo pačiu be galo šilti ir tikri. Liną ir Marių pamilome nuo pirmųjų mūsų susitikimo akimirkų.

Daug dėmesio skyrę savo įvaizdžiui, jaunieji Kižauskai tikrai verti vienos stilingiausių porų titulo.




Vestuvių temą padiktavo pomėgiai ir pats gyvenimo būdas. Lina ir Marius - didžiuliai muzikos mylėtojai, tad tam tikrus akcentus pastebėsite dekoro nuotraukose. Atsinešė jie ir spalvų paletę. Patys būdami ryškiomis asmenybėmis, pasirinko ryškų koloritą - geltonos ir mėlynos duetą.




Santuoka vyko Josvainių Visų Šventųjų bažnyčioje. Griežiant smuikui nuotaką prie altoriaus atvedė tėvelis, todėl jaudulio ir tikrų emocijų netrūko.





Kasdienybėje Marius sukasi didžiuliame ūkyje, tad negalėjome to ignoruoti ir gražiausius tikro lietuviško kaimo akcentus naudojome piknikui po santuokos ceremonijos. Suruošėme vaišių stalą su tikrais lietuviškais skanėstais - skilandžiais, namine duona, šviežiu sūriu ir medumi, kvapniais agurkais ir pomidorais, čia pat darže skintomis braškėmis. Beveik egzotika tikram miestiečiui:)







Lina ir Marius gali didžiuotis dideliu būriu šeimynykščių ir draugų. Kelių hektarų pievą su tokiu būriu pavyktų nušienauti akimirksniu:)



Vakarinės linksmybės vyko sodyboje "Medžiotojų sostinė", kur svečiai vaišinosi jaunikio tėčio medžioklės laimikiu. Čia netrūko geros muzikos, dainų, šokių, o linksmybės netilo dar tris dienas. 





Siunčiam glėbį linkėjimų jums, mielieji mūsų! Jūs nepakartojami! Išlaikykit savo eneregiją ir pozityvumą! Jūsų trypynes prisimenam su šiluma ir meile!



Vestuvių planuotoja: Dega rūtos
Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos
Foto: Paulius Rakštikas, www.ypatingai.lt
Nuotakos šukuosena ir makiažas: Vaida Venckutė
Jaunųjų rūbai: Rūta Čepytė
Aksesuarai: Dovilės aruodas
Nuotakos puokštė ir jaunikio butonjerė: "Du žiedeliai"
Šventės vieta: "Medžiotojų sostinė"


1 komentaras:

  1. Šios poros vestuves mačiau pravažiuojant. Nerealiai patiko automobilis :)

    AtsakytiPanaikinti