Navigation Menu

Justina ♥ Justinas


Justina ir Justinas tikrai yra sutverti vienas kitam. Be galo vienas kitam tinka ir vienas kitą papildo. Tai duetas, kurį sunku įsivaizduoti ne kartu. Jų diena buvo tarsi iš filmo, su lengva paslaptimi, tarsi ne viskas būtų pasakyta žodžiais, bet perskaitoma tik iš akių.





Pora ruošėsi atskirai ir jų pirmasis susitikimas buvo be galo romantiškas.



Apie nuotakos grožį turbūt reikėtų atskirą straipsnį parašyti, bet geriau tegul kalba nuotraukos. Negalim atplėšti akių, koks grožis!!!!











Ceremonija vyko Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Dangus tą dieną taip pat negailėjo emocijų: saulė maišėsi su liūties debesimis ir žaibais! Trenkus žaibui, bažnyčioje dingo elektra, bet laimei, prieš pat ceremoniją viskas buvo sutvarkyta.




Savo šventei pora pasirinko prabangų vintažo stilių, inspiruotą filmo "The Great Gatsby". Taip atsirado tamsesnių tonų nuotakos puokštėje, stalo dekore. Įvestas sendinto aukso ir sidabro motyvas.





Šventė tarsi iš filmo. Su lašeliu klasikos, prabangos, rafinuotumo ir, žinoma, jaunatviškų šėlionių!
Ačiū, mielieji, kad leidote būti jūsų dienos dalimi, kad pasitikėjot ir, kad visi mūsų susitikimai būdavo tokie konstruktyvūs, bet šilti.


Esam labai dėkingos fantastiškai fotografei Linai Aidukei (http://www.aidukephotography.com/), kuri savo nuotraukomis perteikė tos dienos grožį ir tarsi užbūrė šventę Great Gatsby paslaptimi.