Navigation Menu

Dovanos svečiams

Dažnai poros prieš vestuves suka galvas: ką padovanoti savo svečiams? Norisi kažko mielo, originalaus, bet nebrangaus... Jaunųjų dovana svečiams dažniausiai būna maža ir simboliška padėka už tai, kad draugai ir artimieji susirinko pabūti kartu šią ypatingą dieną.

Dovanėlės gali būti dedamos svečio vietoje ir kartu pasitarnauti kaip vardo kortelės arba sudedamos vienoje vietoje su nuoroda, kad kiekvienas nepamirštų pasiimti po paketėlį. Taip pat galima šventės metu visus sukviesti į būrį, padėkoti, kad atvyko praleisti vakarą su jumis ir kiekvienam įteikti po dovanėlę.

(foto iš čia)


Dovana turi atitikti šventės temą, o jei išskirtinės temos nėra, gali atspindėti metų laiką, spalvų derinius arba tiesiog sugalvokite, kas pradžiugintų jūsų svečius.


Tai gali būti skanumynai dėžutėje ar dailiame maišelyje su užrašu. Naminė uogienė, medus ar pyragaitis stiklainyje- tokios dovanėlės tikrai pradžiugins visus smaližius.


(foto iš čia, čia, čia ir čia)

Jeigu vestuvės bohemiškos ir romantiškos, geriamas vynas, puiki dovana svečiams gali būti dailūs vyno atidarytuvai ar kamščiai.

Tikra tiesa, kad šokoladiniai sausainiai ir pienas yra toks pat tobulas derinys kaip ir Jūsų pora!


(foto iš čia)

Jeigu vestuves švenčiate gamtoje, lauke, galbūt jums patiks idėja svečiam dovanoti po dailų prieskonių indelį. Tokias dovanas paruošti labai paprasta ir nebrangu, bet tikrai originalu!

 (foto iš čia)

Na, o dega rūtos idėja - favoritė - margi, įvairūs, bet dailučiai puodeliai ir lėkštutės! Kiekvienas gali susiderinti sau patinkantį puoduką su lėkštute, įsidėti į dailų maišelį ir dar ilgai prisiminti neeilinę šventę. Pavasaris jau įsivažiavo, tad marš visi į sendaikčių turgus ieškoti tokio lobio, kuris tikrai pradžiugins jūsų artimuosius.


(foto iš čia)