Navigation Menu

Edita ♥ Viktoras


Šios istorijos negalime pradėti niekaip kitaip, kaip nuoširdžiai pasakydamos, kad esame labai laimingos, kad likimas atsiunčia mums tokius žmones. Juos norisi tiesiog stipriai apkabinti kiekvieną kartą pamačius, jų entuziazmu ir meile gyvenimui neįmanoma neužsikrėsti, su tokiais žmonėmis norisi tiesiog bendrauti ir mėgautis jų fantastiška energija. O ką ir besakyti, kai turi galimybę kurti jų vieną gražiausių gyvenimo švenčių! Džiaugiamės, kad visos komandos pastangomis šis neeilinis projektas tapo neeiline diena jų nuostabiame gyvenime.

Edita ir Viktoras savo šventę nusprendė sukurti vietoje, kur greitai stovės jų šeimos namas. Pirmųjų susitikimų metu kalba ėjo ne apie staltiesių spalvą ar nėrinius, bet apie tai, kurie krūmai turėtų būti pašalinami, kur reikės lyginti žolę, daryti taką, koks elektros įvadas reikalingas ir ar visur pravažiuos vilkikas, vežantis didžiulį paviljoną... Turbūt nereikia ir sakyti, kad sukurtum pasaką plyname lauke, reikia įdėti nemažai darbo ir neblogai pasukti galvą.
Nors iš vakaro dangus negailėjo lietaus, lemtingoji diena išaušo fantastiška.
Nuotaka ruošėsi neskubėdama savo brangiausių moterų apsupty.



O jaunikis šventės vietoje sutiko svečius ir nekantraudamas laukė savo širdies damos.



Nuotaka, pasirodžiusi iš miško tankmės atėmė žadą visiems. 















Po ceremonijos jaunieji maudėsi brangiausių žmonių dėmesy ir gausiai dalino jo atgal. Tokie jau jie yra, visus apkabins, išbučiuos, gražiausių žodžių negailės.
Šventės formatas leido svečiams atsipalaiduoti, mėgautis fantastišku pajūrio oru. Ar jau minėjome, kad šventė vyko beveik ant jūros kranto?




Vaikai šioje šventėje taip pat buvo nepamiršti, jiems įkūrėme visą žaidimų kambarį!




Po sveikinimų naujai sukurta šeima (tiesa, šeimos narių net šeši!) susėdo į automobilį ir pabėgo keliolikai minučių pabūti vieni ir sugerti visą gėrį ir emocijas.












Atėjus vakarienės metui visi svečiai buvo pakviesti mėgautis nuostabiu maistu, kurį ruošė dar nuostabesnė komanda. Tikras malonumas dirbti su tokiais profesionalais! 
Jaunieji norėjo, kad šventės vietoje dominuotų balta spalva su raudonos ir mėlynos akcentais. Juk esame pajūryje!






Saulei leidžiantis, saksofono garsų suvilioti, visi pakilo pasimėgauti saulėlydžiu. O jis tikrai buvo nepaprastas! Nustebino net visko mačiusius klaipėdiečius! Ar bereikia sakyti, kad tokių dalykų neišmelsi ir neužsakysi, jie nutinka tik patiems nuostabiausiems žmonėms!





Vakarėlis tęsėsi iki ryto. Po savo grand koncerto čia savo dainų padovanoti užsuko net pats Kastytis Kerbedis. Nepaprastą šokių muziką dovanojo Rimas Šapauskas.














Jaučiamės nepaprastai laimingos ne tik todėl, kad galėjome prisidėti prie tokios išskirtinės šventės, bet labiausiai dėl to, kad suradome draugus, kuriuos nuoširdžiai pamilome. Sutikome žmones, kuriuos visada smagu pamatyti, apkabinti ir dėl kurių verta įveikti tuos 300km, skiriančius Vilnių nuo Klaipėdos.

Vestuvių planuotoja: Dega rūtos;
Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos;
Fotografė: Kristida Photography
Lemputės: Lemputės vestuvėms
Nuostabus maistas ir aptarnavimas: Radisson Blue Hotel restoranas "New Port"
Nuotakos suknelė: Juozas Statkevičius