Navigation Menu

Vestuvių dienos koordinatorė. Dešinioji ranka.


Jau susituokusios poros patvirtins, kad vestuvių dieną yra labai reikalingas pagalbininkas - dešinioji ranka. Kad ir kaip būtų, jaunoji vienu metu negali būti keliose vietose: ir žvakes uždegti bažnyčioje, ir svečius sukviesti į vidų, ir, žinoma, nepamiršti šypsotis savo išrinktajam. Prie viso šito dar prisideda didžiulis jaudulys, o ką kalbėti apie aibę minčių besisukančių galvoje: Ar vedėjas į šventės vietą jau atvyko? Ar aparatūra veikia? O tortas ar spės laiku atvažiuoti? Kurioje mašinoje šampanas? Ar taurių bus užtektinai?.. Oj! Geriau visus šituos klausimėlius perkelti į kito žmogaus galvą ir atsiduoti savos šventės jauduliui.
Vestuvių dienos koordinatorė pasirūpins daugybe suplanuotų ir netikėtai iškilusių klausimų.  Žinoma, atsiras siūlančių į pagalbą pasikviesti sesę, mamą ar geriausią draugę, bet ar tikrai norite į jų rankas perduoti visą klausimų ir rūpesčių raizgalyną?! Jūsų draugai ir artimieji nori švęsti kartu su jumis, o ne susirūpinusiais veidais, likus 15 minučių iki ceremonijos pradžios, skambinti visiems floristikos salonams, nes žiedlapiai taip ir liko namie ant spintelės...

Vestuvių dienos koordinatorė jūsų šventėje bus sutartą valandų skaičių, bus atsakinga už jai perduotas užduotis, padės išspręsti kilusius nesklandumus. Iš patirties žinome, kad tiek svečiams, tiek jūsų šventėje dirbantiems asmenims kyla labai daug klausimų. Kartą netgi teko skambinti bažnyčioje varpu, skelbiančiu mišių pradžią, taigi netgi kunigas džiaugiasi, kai yra pagalbininkas, kurį galima įdarbinti:)

Vienas labai dažnai jaunųjų užduodamas klausimas yra: kuo vestuvių planuotoja skiriasi nuo dienos koordinatorės? Vestuvių planuotoja kartu su jumis planuoja visą šventę, derina detales su tiekėjais, teikia įvairius paslaugų pasiūlymus, kartu su jumis kuria šventės viziją ir pan. Vestuvių dienos koordinatorė šventės neplanuoja, su ja yra susitinkama likus keletui dienų iki vestuvių, kruopščiai aptariamas visas dienos planas ir perduodami tiekėjų kontaktai. Dienos koordinatorė gali turėti labai konkrečias jūsų duotas užduotis: nuvažiuoti paimti gėles, pasitikti svečius oro uoste, palydėti juos į viešbutį, nuvažiuoti anksčiau į šventės vietą ir apžiūrėti, ar viskas paruošta ir pan. arba tiesiog kuruoti visą dienos eigą: lydėti svečius, nukreipti visus, prižiūrėti, kad viskas būtų laiku ir vietoje, spręsti visas kylančias problemas. 

Taigi, dienos koordinatorė bus reikalinga poroms, kurios nori šventę planuoti pačios, bet vestuvių dieną atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena akimirka.

Foto: Nakutis Photography