Navigation Menu

Monika ♥ Vytautas



Pirmąją praėjusios vasaros dieną tuokėsi Monika ir Vytautas. Graži ir tvirta pora. Kartu augę nedideliame Pakruojo mieste, dabar jau keletą metų gyvena Vokietijoje. Namai ir šeima jiems labai svarbu, tad tuoktuvėms sugrįžo namo ir savo gausiam būriui artimųjų iškėlė nuostabią puotą.



Vaikystėje Monika savo dienas dažnai leisdavo Pakruojo dvaro sode ir turbūt jau tada žinojo, kad vieną dieną susituoks būtent dvare. Nuo dvaro idėjos ir pradėjome dėlioti visą koncepciją - norėjosi elegantiškos ir puošnios šventės.





Monikos dailumas - begalinis. Ji turbūt apskritai gimusi ne tik susituokti, bet ir vieną dieną dvare apsigyventi:)








Dekoro koncepciją padiktavo šventės vieta - Bistrampolio dvaras. Norėjosi klasikinio, elegantiško dekoro. Dvaro aplinka reikalavo kiek sunkesnio kolorito - rinkomės aukso ir tamsios violetinės derinį, kurį kiek palengvino balti atspalviai. Stalus puošėme puriais bijūnų žiedais, lubinais bei trupučiu alyvų. Jaunieji visus svečius pradžiugino mažyčiais laiškeliais.








Šis dvaras turi nuostabią biblioteką su ilgiausiu kada nors mūsų matytu antikvariniu stalu. Dėl jaunųjų meilės saldumynams, galėjome ryžtis ji pripildyti skanėstais. Daug mums gelbėjo puikioji Pinavija, kuriai parvežėme galybę svečių komplimentų už šviežius ir labai gardžius skanėstus. 

Saldųjį stalą papildėme jaunųjų priešvestuvinės fotosesijos akimirkomis. Nuostabūs, spalvingi kadrai, būtinai kada pasidalinsime ir praskaidrinsime niūrią žiemą!











Dvidešimt ketvirtą valandą, tėveliams įteikus šeimos židinį, dvaro kieme pridegėme galybę žvakių - visą nukritusių žvaigždžių pievą. Trumputis romantiškas pasivaikščiojimas leido jauniesiems atsikvėpti po audringų šokių bei suspaudus vienas kito rankas pasidžiaugti nuostabia šeimos gyvenimo pradžia.


Tėveliams įteikus šeimos židinį, kitapus dvaro Virtuvės mitų griovėjai surengė torto šou. Ačiū visiems dievams už giedrą ir žvaigždėtą dangų, gal galėtumėt dažniau?:)







Monika ir Vytai, didžiausi jums linkėjimai! Stipriai apkabinam!



Fotografai: Victor Morozov www.menine-foto.com
Vestuvių planuotoja: Dega rūtos

Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos

2 komentarai: