Navigation Menu

Vilija ♥ Simon

Vestuvės žiemą gali būti nepaprastai jaukios ir romantiškos. Tokia buvo ir Vilijos ir Simon diena. Kai lauke šalta, norisi dar stipriau prisiglausti prie savo mylimojo.






Buvo labai smagu bendrauti su Vilija ir Simon. Vilija nuostabi moteris, kuri tiesiog švyti gėriu ir nuoširdumu. Simon kilęs iš Australijos, nepaprastai malonus ir šiltas žmogus. Chemija su šia pora įvyko jau pirmo susitikimo metu. Tiesa, po šio susitikimo pasimatėme jau tik vestuvių dieną, bet buvo labai gera kurti šventę tokiai nepaprastai gražiai ir pagarba vienas kitam ir aplinkiniams spinduliuojančiai porai.






Šventė vyko užmiesčio sodyboje, kurioje visus svečius sodinome prie vieno ilgo stalo, puošto ankstyvo pavasario gėlėmis: tulpėmis, hiacintais. Jaukią atmosferą kūrė tamsa už lango ir daugybė žvakių viduje. Šventėje netrūko šokių, gyvos muzikos ir paslaptingos magijos, kuri paliko daugelio svečių galvose klausimą: "Kaip tai įmanoma?":) 
Ramesniems pokalbiams įkūrėme jaukų nuotraukų kampelį prie židinio, kur svečiavosi daugybė Simon artimųjų, kurie tą dieną negalėjo būti kartu (nors žinoma šiais modernių technologijų laikais nebuvo apsieita be "tiesioginio tilto" - video skambučio į Australiją). 
Na ir žinoma, kaip be nuostabiai balto desertų stalo baltą žiemą! :)













Buvo nepaprastai smagu pirmadienio rytą rasti Vilijos ir Simon žinutę:



"Brangiosios Rūtelės,
Šį saulėtą ir nuostabų rytą prabudome apsupti gėlių ir pačių šilčiausių paskutinių dienų prisiminimų.
Norime dar kartą Jums padėkoti už šiltą bendradarbiavimą ir gražias šventės akimirkas, kurias padėjote sukurti ir kurios niekada neišdils iš mūsų atminties.
Linkime didžiausios sėkmės Jūsų darbe.
Jūs tiesiog nuostabios...
Su pagarba Vilija ir Simon"




Didžiausi linkėjimai judviem, su nepaprastu malonumu prisimename jūsų dieną!



Fotografas: Redijus Anikanovas (www.redijus.com)
Vestuvių planuotoja: Dega rūtos
Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos
Nuotakos puokštė: Du žiedeliai (http://duziedeliai.lt)
Puikus magas: Tomas Šimkus (www.tomomagija.lt)
Grupė: Ducky Done! (http://www.duckydone.lt/)
Tortas: Daukšiagirės dvaro konditerija (tortai.eu)
Šventės vieta: "Medžiotojų sostinė" (www.medziotojusostine.lt)