Navigation Menu

Apie dovanas ir meilę iš pirmo žvilgsnio


Tik nesakykite, kad ja netikite!

Jei meilė iš pirmo žvilgsnio jūsų dar neaplankė, likite su mumis. Pasiruoškite bent kuriam laikui pamiršti viską, kas dedasi aplink, paleiskite iš rankų visus dūžtančius daiktus, giliai giliai įkvėpkite ir pasidavę pirmam emocijų pliūpsniui tiesiu taikymu įsileiskite TAI į savo širdis.

Šiandien pas mus svečiuojasi tikrų tikriausias širdžių ėdikas ir rankų darbo ekspertas - ŽAISLŲ TURGUS - priverčiantis šūkčioti iš džiaugsmo ne tik vaikus. Grožis akims, švelnumas rankoms, šiluma širdžiai...

Užsukite arbatos pas ŽAISLŲ TURGŲ į namus (adresu www.zaisluturgus.lt), pasikuiskite jo fotoateljė ir jūs tikrai rasite atsakymą į tą amžiną klausimą, ką padovanoti vestuvių (ir ne tik jų) proga. 

Nuoširdžiai patariame pirma įsigyti žaislą sau ir jį įsimylėti, nes nupirkus tik draugui teks vėliau liūdnai skandinti meilę triufelių saujoje (pssst...pastarųjų Turgus kartais įdeda magaryčių).








P.S. ŽAISLŲ TURGUS mums tyliai pašnibždėjo, kad varlytes siuva ne tik pašėlusiems Turgaus gyventojams, bet ir beprotiškai įsimylėjusiems jaunikiams! Belskite į Turgaus duris ([email protected]) ir reikalaukite vienintelės ir nepakartojamos  varlytės!





2 komentarai:

  1. Mmmmmmm, o turgus įsimylėjo šią istoriją!! ačiū:)jums triufelių magaryčioms!!! :)

    ps. širdžių ėdikas.. :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes tik juodu ant balto sudėjome tai, kas sklando iš lūpų į lūpas:)Nenustok mūsų stebinti Turgau!

    AtsakytiPanaikinti