Navigation Menu

Mes ♥ Tai: Lėkštės - visos gražios, visos skirtingos


 (foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)



Nors ir prisiekėme amžiną meilę baltiems indams, negalime nesižavėti ir su jumis nepasidalinti šiomis įvairiausiais raštais ir gėlių žiedais margintomis lėkštėmis. Visos gražios, visos skirtingos ir, svarbiausia, visos ant vieno stalo! Jei vertinate originalumą, individualumą ir mėgstate eksperimentuoti, ši idėja skirta jums.


Tačiau, kad sukurtumėte akį glostantį stalo dekorą iš skirtingų lėkščių, jums nepakaks tiesiog "iššvarinti" draugų ir artimųjų indaujų. Rinkitės tik tas lėkštes, kurios tarpusavyje turi kažką bendro; pavyzdžiui, dera stiliumi, atspalviais ar tema. 

Elegantiškoms vestuvėms - ypatingai smulkiais raštais, gėlėmis ir ryškiomis spalvomis (karališka mėlyna, tamsiai raudona, auksinė) dekoruotos lėkštės, kuriančios lengvumo, rafinuotumo ir prabangos įspūdį.


(foto iš čia)



Vestuvėms prie jūros derinkite mėlynos ir baltos atspalviais dekoruotas lėkštes su rytietiškais motyvais. Įkvėpimui - pasidomėkite Delftų stiliumi.

(foto iš čia, čia, čia, čia, čia ir čia)



Žemės atspalviais (geltona, žalia, ruda ir pan.) margintos lėkštės tikrai papuoš jūsų vestuves, jei švenčiate jas kieme, sode, parke ar kur kitur, kur kvepia ką tik nupjauta žole ir norisi išsispirti iš šventinių batelių.

(foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)

Kur įsigyti? 

Ieškokite sendaikčių parduotuvėse ir turgeliuose. Nepamirškite  praverti ir tėvų ar senelių sekcijos.


P.S. Vos tik dega rūtos surinks savo lėkščių kolekciją, už pažadą labai saugoti ir po šventės išplauti, būtinai jums ją paskolins:)