Navigation Menu

Milda ♥ Arūnas

Žiema jau persirito į antrą pusę, o mes nepapasakojome dar tiek daug gražių praėjusios vasaros istorijų. Taisome situaciją ir šiandien pasakojame apie nepaprastai gražią dviejų žmonių šventę. 



Milda - žavinga, trapi ir labai moteriška, Arūnas - tvirtas, ramus ir elegantiškas. Jų dienoje buvo trapumo ir elegancijos, moteriško žavesio ir vyriško tvirtumo, nekasdienio jaudulio ir jaunatviškų šėlionių.
Kaip visada, apie viską nuo pradžių!




Jaunikis nuotaką pamatė tik ateinančią prie altoriaus. Čia jos teko truputį palaukti, kaip gi kitaip?! Jau minėjome tą moterišką žavesį, taip? :)




Ar bereikia sakyti, kad pamačius tokią gražuolę, visos mintys išgaravo iš galvos ir vėlavimas buvo atleistas tą pačią sekundę?



 



Po ceremonijos ir sveikinimų jaunieji pabėgo trumpam pabūti dviese.





Tuo metu svečiai buvo pasitinkami "Tony resort" poilsio komplekse, kur didžiulėje terasoje buvo vaišinami gėrimais, bendravo ir filmavosi jauniesiems skirtame video sveikinime.







Dekore pirmu smuiku grojo bijūnai, natūralios medžiagos ir švelnios spalvos. Terasą išpuošėme daugybe metrų lempučių. Kaip atrodė procesas, galite pamatyti čia! :)



Kaip vėliau sakė jaunieji, šventė prabėgo neįtikėtinai greitai, kaip ir visi geri dalykai... :) Čia netrūko šokių, kurie tęsėsi iki ryto, smagių vedėjo Justo pramogų, vidurnaktį buvo surengtas Ali šokoladinės torto šou. Svečiai mielai leido laiką terasoje, kur po žvaigždėtu dangumi buvo suruoštas saldus stalas. 





Ačiū Milda ir Arūnai už jūsų didžiulį pasitikėjimą, nuoširdų bendravimą. Tikras malonumas dirbti su tokiomis poromis kaip jūs!! Siunčiam gražiausių linkėjimų glėbį!
Už nuostabias nuotraukas esame dėkingos Do You Photography. Ačiū, mielieji!!! :)