Navigation Menu

Donata ♥ Rapolas


Donata ir Rapolas - super stilinga, graži pora, mylinti gerą dizainą ir estetiką.
O kas svarbiausia, šie dalykai nėra tik graži išorė, tai sklinda iš jų vidaus ir jiems yra natūralūs. O mums didelė šventė, kai mūsų porų norai rezonuoja su tuo, kuo jie yra iš tikrųjų. Tad mūsų užduotis buvo juos išgirsti, jais įsikvėpti ir suorganizuoti šventę jiems apie juos.

Pirmojo susitikimo metu Donata ir Rapolas mus nustebino savo idėja - Stenlio Kubriko šedevras "2001 metų kosminė odisėja". Tuomet supratome, kad kvepia metų projektu:) Šis filmas mums buvo estetinė inspiracija - minimalus, švarus, aiškus dizainas, abstrakcijos, geometrinės formos, net fluorescentinės spalvos - bei didžiulis garso takelio įkvėpimas.

Bet, kaip žinia, apie estetiką lengviau kalbėti vaizdais, tad atiduodame jus į Neringos Rekašiūtės rankas ir keliamės į praeitos vasaros rugpjūtį.





Donatos plaukų papuošalas buvo absoliučiai pritrenkiantis. Ciklameno lūpos taip pat:)




Rapolo apranga verta atskirų ditirambų. Nuo skrybėlės iki kojinių - sutikit, viskas tobula:)








Atkreipkite dėmesį į puokštę! Ačiū mūsų mylimiems floristams!






























Po fotosesijos jaunieji grįžo gražuoliu Mustang pas savo svečius. Puikiai nusiteikę, naujai pasipuošę bei pasirengę šėlti iki aušros:)





Didžiausiu iššūkiu planuojant šventę buvo vakarėlio vietos paieška. Akivaizdu, ši šventė negalėjo vykti įprastame restorane, tad svarstėme įvairias industrines erdves, loftus. Galiausiai mums pavyko rasti tai, ko ieškojome - šviesią, minimalistišką meno erdvę.


Dekorui rinkomės kolbas, piltuvėlius, stiklinius gaubtus, cheminių medžiagų indus bei įdomesnius augalus. Tiesėme juodas staltieses. Mėgintuvėliuose pateikėme stalo korteles. 





Desertus pateikėme ant pakabintų skardos padėklų. Svečiai vaišinosi kubo formos Praline saldainiais, macarons saldėsiais, šilauogėmis.








Ilgai su jaunaisiais diskutavome dėl stalų ir maisto pateikimo plano. Įprasti stalai pernelyg kvepėjo standartinėmis vestuvėmis, kita vertus, gurmaniškais restorano Marche de Provence patiekalais tinkamai nepasimėgausi stovint. Laužėm galvas ir priėjom kompromisą. Stalas bus, tik visas juodas ir X formos:) Jo vidurį išdekoravome ir aplink susodinome visus svečius.

Smarkiai šioje šventei darbavosi apšvietėjai ir įgarsintojai. Sugrįžus jauniesiems po fotosesijos, salė buvo pripildyta tiršto rūko, šviesų, ir vakarą pradėjome mistiniu kūriniu iš filmo garso takelio (György Sándor Ligeti "Lux aeterna"). Po vakarienės savo pasirodymą pradėjo džiazo grupė "Sheep got waxed". Nesiginsime, nerimo dėl muzikos specifikos tikrai turėjome. Improvizuotas, avangardinis džiazas kuriamas neeiliniam klausytojui. Bet svečiai įsijautė puikiai ir, esame tikros, išgirdo vaškuojamos avelės verksmą:)




Kam turėti vieną tortą, jei gali turėti du:) Kalbant Štrauso Zaratustrai, šie stačiakampio formos gražuoliai buvo pateikti su miško uogomis ir mėtomis.



Širdį ant sienos kaip mozaiką sudėliojome iš kvietimų likučio ir tai tapo dar vienu dekoro elementu.

Šventę pabaigėme su jaunaisiais kartu šeštą ryto. Buvo taip gerai... "Absoliučiai jų šventė" - kalbėjo svečiai. Vadinasi, visi kartu tikrai padarėme kažką unikalaus.

Tokios poros - gražiausios mūsų darbo gėlės. Pakartotume su jumis kiekvieną kartu praleistą sekundę:)

Nuotraukos - Neringa Rekasiute Photography, http://neringark.com/

1 komentaras:

  1. Sveiki

    Labai gražios vestuvės. Gal būtų galima sužinoti iš kur suknelė ir jaunosios galvos papuošalas? Ačiū

    AtsakytiPanaikinti