Navigation Menu

Aušra ♥ Mindaugas



Viena iš gražiausių švenčių praėjusios vasaros bagaže buvo Aušros ir Mindaugo vestuvės. Šventė vyko nuostabiame Babtyno-Žemaitkiemio dvare, kurio aura yra tikrai labai ypatinga. Kiekvieną kartą ten nuvykus apima jaukumo, tikrumo ir ramybės jausmas. Aušros ir Mindaugo diena buvo tikrai elegantiška, bet drauge ore tarsi tvyrojo neišpasakytas lengvumas, visi buvo puikios nuotaikos, atsipalaidavę ir nuoširdžiai besidžiaugiantys nauja šeima. 


Nuotaka puošėsi savo artimiausių moterų apsupty. Rytinis jaudulys prieš artėjančią dieną visada yra toks jaukus ir ypatingas. Šios akimirkos tokios svarbios ir reikalingos kiekvienai nuotakai.






Nuotaka pasakojo, kad nuo tos akimirkos, kai jie susitiko tą dieną, dingo visas jaudulys ir tiesiog viena nuostabi akimirka sekė kitą. Norėjosi viską suguldyti į atsiminimų dėžutę, nieko nepraleisti, viskuo pasidžiaugti drauge.







Ceremonija buvo labai jautri ir pilna gražiausių emocijų: tiek juoko, tiek jaudulio ašarų.






Po ceremonijos jaunieji ir svečiai kėlė šampano taures terasoje, nuo kurios atsiveria visas Kauno senamiesčio vaizdas. Tada jaunieji pabėgo dviese užfiksuoti nuostabiausių akimirkų, kurios suguls į pirmąjį jų ŠEIMOS albumą.









Tuo tarpu mūsų komanda nuo ankstyvo ryto ruošėsi šventei Babtyno - Žemaitkiemio dvare. Kabinome šimtus metrų lempučių, stumdėme stalus, ruošėme kitas grožybes.



Šventės sėkmė - tai ne pasirodymų gausa ar ypatingai prabangūs dalykai, o artimųjų nuoširdus džiaugsmas ir mėgavimasis švente. Aušros ir Mindaugo artimieji buvo nepaprastai laimingi ir tai šį vakarą padarė tikrai įspūdingu.







Po lempučių dangumi įkūrėme lounge zoną. Čia svečiai galėjo pailsėti, pabendrauti ir pasimėgauti gardaus kokteilio taure.



Aušra ir Mindaugas kiekvienam savo svečiui parašė po individualų laišką, kuriame turėjo už ką padėkoti ar kuo pasidžiaugti. Tai buvo puiki vakaro pradžia, paraginusi jų svečius atsidėkoti gražiomis istorijomis ir pasidalijimais. 
Svečiai vakarieniavo dvaro menėje, tačiau vis sugrįždvo į lauką pasidžiaugti lempučių dangumi, pasimėgauti puikiais barmeno ruošiamais kokteiliais. Čia buvome suruošę ir užkandžių motociklą, kuris vakaro eigoje transformavosi į gėlių motociklą. 















Aušra ir Mindaugai, ačiū už jūsų pasitikėjimą, mums jūsų šventė buvo tikrai ypatinga. Dar ilgai su didžiausiu pasimėgavimu ir meile prisiminsime tą šiltą rugpjūčio vakarą, jūsų ir jūsų artimųjų šypsenas ir žinoma, gražia draugystę.




Vestuvių planavimas ir dekoravimas: Dega rūtos


Šventės vieta: "Babtyno Žemaitkiemio dvaras"