Navigation Menu

Apie skanumynus ir jų kepėjus iš Skroblų gatvės



Kiekvienas smaližius žino šventą tiesą - tortų niekada nebus per daug! Ir besivadovaudamas neginčijama Karlsono gyvenimo filosofija, užuot pasirinkęs vieną tortą, nė nesvarstydamas čiups jų dešimt.


Šiandien pas mus svečiuojasi tikras smagurių džiaugsmas - Tie Kepėjai, kurie jūsų vestuvių puotai su meile iškeps visą kalną įvairiausių skonių elegantiškų keksiukų.


Ilgai nevyniodami reikalo į vatą, beriame jums argumentus juodu ant balto, kodėl savo amžinos meilės priesaiką turėtumėt pasaldinti ir svečius pavaišinti burnoje tirpstančiais keksiukais:

  • Tie Kepėjai vadovaujasi šūkiu - paprasta ir natūralu. Tad jų kepiniuose tikrai nesutiksite dažų, kvapų ir kitų sintetinių priedų keistais neištariamais pavadinimais. Keksiukai iš kokybiškų natūralių ingridientų nekenks jūsų sveikatai ir bus puikaus tikro kvapo, tikro skonio. Kam naudoti sintetiką, kai pati gamta mums siūlo plačią spalvų, skonių, formų paletę?

  • Pasirinkę keksiukus, maloniai nustebinsite savo svečius nauja vestuvių torto pateikimo idėja. Tūkstantį kartų matytas triaukštis tortas - nuobodu!

  • Keksiukai - patogiau nei tortas. Jiems smaguriauti neprireiks kalno lėkščių ir įrankių. Be to, jie paprasčiau transportuojami. 

  • Keksiukų skonį ir jų išvaizdą Tie Kepėjai visada priderina prie šventės stiliaus, pasirinktų spalvų. Jie puikiai tiks ir elegantiškai puotai, ir pašėlusių įsimylėjėlių vestuvėms gamtoje.

(foto - www.kepejai.lt ir www.fotopastele.lt)


Dievaži, nebekankinkite tos vargšelės kirmėlės pilve. Užsukite į Kepėjų virtualius namus http://www.kepejai.lt, kur rasite ne tik kontaktus, kur galima įsigyti Kepėjų produkcijos, bet ir dar ne vieną gėrybę skandžiui ir širdžiai - nuo septyngrūdės duonelės iki naminių zefyrų!