Navigation Menu

Inga ♥ David


Ingai ir David savo šventės planus dėl situacijos pasaulyje teko pakoreguoti ne kartą. Turbūt, kaip ir daugeliui porų, pernai šventusių savo vestuves. Dabar jie sako, kad labai džiaugiasi nusprendę šventės neatšaukti, nenukelti ir, kad ji buvo emociškai tokia, apie kokią ir svajojo. Svarbiausia, kad patys artimiausi galėjo būti kartu. 
Šventės planavimo pradžioje kalbėjome apie 85 svečius ir dėliojomės, kaip patogiau visus sutalpinti nuostabioje "Tony resort" Miško namo terasoje. Galiausiai svečių skaičius sumažėjo daugiau nei per pusę, bet kokybės ir grožio nusprendėme neatsisakyti.

Jaunieji ruošėsi atskiruose "Tony resort" nameliuose ir iki ceremonijos nesimatė. Gera, kai nereikia niekur važiuoti ar skubėti ir tokį ypatingą rytą galima praleisti su artimiausiais šeimos nariais.






Ceremonijos arka buvo pasirinkta neatsitiktinai. Toks pat arkos motyvas buvo pavaizduotas ir šventės  kvietimuose. Gražu, kai nedidelės detalės persipina ir taip kuria vieningą šventės stilistiką. 















Ceremonija buvo be galo jautri, lydima gražiausių prisiminimų ir kalbų. Nuotaka Inga prisimena: "Ceremonijos metu skambėjo Vaidotės atliekamos dainos, kurios ne tik įsiliejo į sukurtą atmosferą gamtoje, bet ir į visų širdis. Tie, kas buvo tą dieną kartu, ne vieną komplimentą iki šiol pametėja Vaidotei. Per žiedų apsikeitimą jos atlikta Coldplay daina "Magic" iki šiol skamba mintyse. Tikrą magiją ji mums sukūrė."



Miško namo terasoje svečius pasitiko vienas ilgas stalas, dengtas lino staltiese ir puoštas ryškiaspalvėmis laukų gėlėmis. Na, o lubų grožis ypatingai atsiskleidė sutemus, kai įsižiebė gražuoliai šviestuvai ir daugybė lempučių švieselių.





Inga ir David: "Nesitikėjom, kad vakaro metu, nors ir mažoje kompanijoje, gali būti taip smagu! Vakaras tiesiog ištirpo! Arnas su Juozu turėjo sukurpę labai smagią programą, kur visi, kad ir kokia kalba bekalbėtų, jautėsi atsipalaidavę ir įsijautę į pramogas. Baro kokteiliukai buvo irgi skanus prieskonis. Mes turėjome pasirinkę savo mėgstamiausius kokteilius, kaip vakaro meniu, bet kas norėjo, galėjo išmėginti ir kitokius siūlomus barmeno."







Inga ir David: "Galiausiai, jei iki šventės galvojome, kad dekoras yra tiesiog papuošimai ir gėlės- dabar, tiek atsimenant viską, tiek žiūrint nuotraukas, akivaizdu, kad dekoras padėjo sukurti labai jaukią nuotaiką visai šventei. Labai džiaugiamės jus sutikę ir dėkojame už visą darbą ir sukurtą prisiminimų grožį."

Na, o mes norime tik pridėti, kad šventė tikrai buvo nepaprasto jaukumo ir dar kartą įrodanti, kad dėmesys detalėms ir nuoširdus bendradarbiavimas kuria stebuklus!

Vestuvių dekoravimas: "Dega rūtos"
Šventės vieta: "Tony resort" Miško namas
Vedėjas: Arnas Šimonis
Lubų grožis: "Gėlės ir gvazdikai"