Navigation Menu

J ♥ S

Nuostabiai saulėtą birželio pradžios savaitgalį prie altoriaus lydėjome dar vieną porą, tvirtai nusprendusią susieti savo širdis ir gyvenimus. Tai buvo pora, be galo mylinti grožį ir estetiką, nestokojanti įdomių idėjų ir norinti savo dieną nuspalvinti gražiausiomis spalvomis.


Palaiminus santuoką Šv. Onos bažnyčioje, svečius kvietėme pasidžiaugti puikiu oru ir valandėlę praleisti ant pievutės - pasveikinti jaunuosius, pakelti šampano taurę ir paskanauti senamiesčio kepėjų ruoštų skanėstų.



Fotosesijai rinkomės, ką gražiausio tuo metu dovanojo gamta - didžiulį žydintį lubinų lauką.




Kurdami šventės dekoravimo koncepciją, nusprendėme, kad pagrindiniu smuiku grieš sukulentai. Taip mūsų mylimos Irenos rankose gimė ir gana netradicinė nuotakos puokštė, pasidabinusi vos trimis švelniais žiedeliais, o visą pagrindą laikė tvirtai suaugę įvairių rūšių sukulentiniai augalai.




Šventės dekore neapsiėjome be užuominų apie meilę vintažui ir muzikai. Svečių knygą pakeitė įrėmintos plokštelės, ant kurių jaunųjų artimieji ir draugai išrašė linkėjimus naujajai šeimai. Kaip padėką svečiams jaunieji dovanojo knygų skirtukus-natas. Praktiška ir originali dovana, tikrai nedūlėsianti stalčiuje:)

Pačiai vasaros pradžiai, kuomet dar širdys išsiilgusios spalvų, koloritą rinkomės ryškų. Naudojome ryškiaspalvius bijūnus, hortenzijas, lubinus, po stikliniais gaubtais sugulė samanos, stiklinėse taurėse sutūpė pirmuosius vaikelius išleidę  sukulentai.






Vakaras prabėgo kaip viena magiška akimirka, kurioje sutilpo visko tiek daug. Pasipuošę svečiai, puiki vakaro atmosfera, geras maistas, džiazo melodijos, truputis magijos ir iliuzijų, draugų ir artimųjų klegesys neleido pamesti džiugios nuotaikos iki aušros. 

Brėkštant per tirštą rūką lėtai važiuodamos namo vis galvojome - kiek įdėsi į šventę, tiek ir sugrįš atgal. Tad negailėkite laiko, pastangų ir išmonės savo didžiajai dienai!



Vestuvių planuotoja: Dega rūtos
Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos
Foto: [sp] photo, www.sp-fotografija.ltNuotakos makiažas: GATINEAU
Nuotakos aksesuarai: Dovilės aruodas
Nuotakos puokštė ir jaunikio butonjerė: Irena Ramanauskaitė
Šventės vieta: Trakų Galvė



4 komentarai:

  1. Matosi, kad šventė puikiai pavyko! Kaip visad žaviuosi jūsų darbu, viskas atrodo tobulai, ypač sužavėjo stalų papuošimai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už gražius žodžius, Findemaxa! Tik bendro darbo su jaunaisiais dėka gavosi, kas gavosi:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, noreciau paklaust, kas toki grazu tortuka gamino?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, šį gražuolį gamino "Bijolos" meistrai.

    AtsakytiPanaikinti