Navigation Menu

E. Rainio suknelių salono vitrinos dekoras



Egidijus Rainys jau ne pirmus metus puošia mūsų nuotakas. Nusprendėme skolingos nelikti ir mes:) O jei rimtai, vestuvių sezonui pasibaigus sulaukėme pasiūlymo papuošti vestuvinių suknelių salono vitrinas žiemos sezonui. Gavome du langus ir laisvę interpretuoti.


Idėjų gimė kelios. Jas apjungusios, nutarėme atskleisti suknelės gimimo procesą - nuo idėjos iki galutinio rezultato. Taip lange atsidūrė eskizai ir pieštukai, įvairūs siuvimo reikmenys, siuvinių detalės. Kabančiomis rankomis norėjome parodyti asmenišką kūrėjo prisilietimą ir jo darbo preciziškumą, kur kiekvienas modelis yra išieškotas, kiekviena jo siūlė yra tobula, audinys puikiai gula prie kūno, o šilko klostės plazda taip lengvai, kaip tik E.Rainio suknelės moka plazdėti:)O sukniai gimus - laikas šauti šampaną ir švęsti! Langus pripildėme puošniomis detalėmis kaip užuominomis, kad būtent gražiausioms šventėms ir svarbiausioms gyvenimo progoms šiame salone moterys yra puošiamos.

Baltos ir juodos derinį nusprendėme pasirinkti pamačiusios dvi nuostabias E.Rainio sukneles. Vitriną su juoda suknele dekoravome intensyviau, o su baltąja - kiek lengviau ir šviesiau. Kad juodos ir baltos derinys būtų gyvesnis ir šventiškesnis, naudojome sidabro detalių.

Pirmasis langas















Antrasis langas










Foto: Rokas Jundulas

Vitrinos dekoravimas: Dega rūtos

Vieta: Egidijaus Rainio salonas, Pamėnkalnio g. 5 (Vilnius),

http://www.egidijusrainys.lt/