Navigation Menu

Agnė ♥ Audrius


Mums be galo malonu, kai poros ateina pas mus, dalyvavusios draugų šventėje, kurią organizavome mes. Geresnio komplimento turbūt negalima įsivaizduoti. Taip nutiko ir su Agne ir Audriumi. 
Susitikimai visada būdavo garsūs, kupini juoko, gerų emocijų. Greitai gimė ir šventės vizija: tai bus šiuolaikiška miesto šventė, galbūt virš viso miesto, su daug geros muzikos, kokteiliais ir šokiais iki ryto.

Jaunieji ruošėsi nuostabiame viešbutyje "Ramada Hotel & Suites".




Agnės suknelė buvo tobula. Tai vienas iš tų nuostabių atvejų, kai pamatai nuotaką su suknele, kuri yra tikrai JOS ir apie JĄ.




Jaunikis buvo ne mažiau žavingas! Visos detalės kurtos individualiai jam.



Ceremonija vyko Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Brolis Pijus kaip visada buvo šiltas ir ceremonija buvo nepaprastai jauki.



Jaunikis ir bažnyčioje neprarado gero humoro jausmo!


Na, o šis momentas apskritai stebuklingas!


Po ceremonijos ir sveikinimų visi svečiai pajudėjo į šventės vietą - Silver Sky.
Šventės vietos dekorui buvo pasirinkti rudeniški tonai, ryškios spalvos derintos su sidabro natomis bei atsikartojantis dryžuotas: juodai - baltas motyvas. Kiekvienas staliukas turėjo vienkartinį fotoaparatą, kuriuo svečiai galėjo fiksuoti šventę savo akimis.

Foto: Rokas Jundulas

Foto: Rokas Jundulas

Foto: Rokas Jundulas

Foto: Rokas Jundulas


Šventė tęsėsi iki paryčių, kokteilių baras veikė visu pajėgumu su firminiais jaunosios ir jaunikio kokteiliais, o grupė "Kūjeliai" išjudino visus iki vieno. Tiesa, su mintim apie šią grupę, jaunikis atėjo jau į pirmą susitikimą. Nemeluosim, ši gupė nustebino ir mus. Energijos ir parako šie vyrai turi su kaupu!


Esam nepaprastai laimingos galėjusios prisidėti prie šios šventės, galėjusios pažinti šiuos nepaprastai charizmatiškus žmones. Bučkiai jums, Agne ir Audriau! O šį įrašą, tarsi uogelė ant pyragėlio, tegu apvainikuoja paskutinė nuotrauka, taip puikiai atspindinti šių žmonių meilę vienas kitam ir nuostabiam miestui - Vilniui!


Už nuotraukas esam nepaprastai dėkingos Pauliui Rakštikui (www.ypatingai.lt)
Už dekoro nuotraukas dėkojam  Rokui Jundului.
Jaunosios suknelės ir jaunikio kostiumo autorė - Rūta Čepytė