Navigation Menu

Jevgenija ♥ Alvaro



Su Jevgenija ir Alvaro susipažinom 2019 metais, kai jie pradėjo planuoti savo vestuves. Tada dar nežinojome, kad pandemija ir situacija pasaulyje mūsų planus pakoreguos ne vieną kartą. Susitikdavome pas juos namuose, gerdavome kavą ir aptarinėdavome spalvų paletę, dekoro sprendimus, organizacines detales, dienos planą. Nepaprastai šilti, dėmesingi vienas kitam ir aplinkiniams, su nuostabiu humoro jausmu, tokius juos pažinau.


Jevgenijos ir Alvaro dieną fiksavo jų draugas Carlos iš Ispanijos. Nuotraukos tarsi iš kino filmo. Atrinkti jų tik keletą šiam įrašui buvo tikrai sudėtinga, nes tai nuostabi dienos istorija, su daugybe detalių ir mažų stebuklų. Carlos sakė, kad mielai sutiktų atvykti į Lietuvą fotografuoti vestuvių dar kartą, tad jei aktualu, tikrai galite jį pakalbinti.



Ceremonija vyko Vilniaus šv. Pranciškaus Asyžiečio (Bernardinų) bažnyčioje. 




Po ceremonijos jaunieji ir jų svečiai vyko į poilsio kompleksą "Margio krantas", kur vyko nepaprastai smagus vakarėlis kartu su grupe "Los Secretos de Pablo", kurios narys Alvaro yra. Kokio vakarėlio būta! Bet su šiais vyrukais kitaip ir nebūna! Norintiems fantastiškų Lotynų Amerikos ritmų ir nepaprastai geros energijos savo šventėje - didžiausios rekomendacijos!



Šventės dekorui pasirinkome nuotakos mylimus ir pačiame savo sezono gražume buvusius bijūnus, pirkome juos iš lietuviškų ūkių. Derinome su lengvais baltais motyvais: smulkiažiedėmis ramunėlėmis, balintu ruscus. Beje, būtent ruscus žaluma buvo specialus nuotakos pageidavimas. "Unfinished" tipo arką apipynėme garbanotojo lazdyno šakomis su puria žaluma ir gėlių žiedais. Norėjosi lengvumo, vasariškos nuotaikos ir sodo jausmo.







Nepaprastai gera pažinti tokius puikius žmones, būti jų šventės dalimi, jausti jų pasitikėjimą ir kurti jiems. Šventė buvo fantastiška, nors ir teko jos palaukti keletą metų, kad visi brangiausi galėtų suvažiuoti iš skirtingų šalių. Puikiai pamenu tuos skambučius, kai artėjant pavasariui, vis keičiantis skirtingų šalių apribojimams išvykti, Jevgenija skambindavo ir sakydavo: "Na ką, keliam į dar kitus metus." Bet šventė įvyko ir kaip patys jaunieji rašė: "Toks geras jausmas, kad pagaliau šiemet šventė įvyko ir prie jos prisidėjo tokie nuostabūs žmonės, tikrai toks ryškus ir linksmas prisiminimas visam gyvenimui". 

Tiekėjai, kurie prisidėjo prie šios šventės ir, kaip jaunieji sakė, jų didžiausios rekomendacijos:

Fotografas: Carlos, https://weddinfocus.es
Šventės vieta: "Margio krantas"
Dekoras: "Dega rūtos"
Muzikinė grupė: "Los Secretos de Pablo"
DJ: Aidas
Šampano staliukas po ceremonijos: Elegantiški burbuliukai
Makiažas: Ieva Das
Jaunavedžių automobilis: Vip Mercedes nuoma