Navigation Menu

Vainikai

Ieškote naujų idėjų vestuvių dekorui? Pasižvalgykite, gal vainikai bus tai, ko ieškote! 

Labai puošniai ir spalvingai atrodys gyvų gėlių vainikai. Puoškite jais ne tik duris, vartus, kabinkite juos  ir  lauko terasoje ar restorano kiemelyje. Vainikai puikiai tiks išvažiuojamajai ceremonijai dekoruoti.

 (foto iš čia, čia, čia, čia, čia, čia)


Tikras gėris akims - įvairių sausuolių vainikai. Jiems pagaminti, naudokite ivairias šakeles, gerai džiūstančias gėles, lapus, uogas. Tiks ir smilgos, rugių varpos, kankorėžiai. Pavyzdžiui, nupynę vainiką iš levandų, džiaugsitės ne tik provansišku vestuvių dekoru, bet ir dar ilgai namus kvėpinsite nepakartojamu jų aromatu.


Tokie vainikai puikiai tiks vestuves švenčiant sodyboje. Be to, sausuolių vainikai - tai tikras išsigelbėjimas šaltuoju metų laiku, kuomet gyvos gėlės tikrai brangios. 

 (foto iš čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia)

Vainikui nupinti tinka ne tik gėlės. Drąsiai eksperimentuokite, naudokite įvairių raštų, spalvų, tekstūrų popierių ar medžiagą ir nustebinkite savo svečius išskirtiniu dekoru.


 (foto iš čia, čia, čia, čia, čia, čia)

Taip pat nepamirškite ir žaviųjų vainikų pusbrolių - jaunųjų vardų raidžių. Tradiciškai lietuviai jas pina iš rūtų. Kad ir kaip mes jaustume sentimentus rūtoms, būtinai siūlome apsvarstykite ir kitus, modernesnius variantus:) Raides naudokite ne tik dekorui, bet ir vestuvinėje fotosesijoje - nušausite du zuikius!


(foto iš čia, čia, čia, čia, čia)


Update:

Pasinaudokite sezoninėmis gamtos gėrybėmis ir vestuves rudenį švęskite spalvingai!

(foto iš čia, čia, čia, čia, čia ir čia)

1 komentaras: