Navigation Menu

Ryškūs nuotakos bateliai ir keletas patarimų

(foto iš čia, čia, čia

Šį kartą pakalbėkime apie geriausius moterų draugus. Po deimantų, žinoma:) Vestuvių dieną nepabijokite būti išskirtinės ir rinkitės ryškius batelius! Jei turite mėgiamą spalvą - išsirinkti nebus sunku. Spalvą padiktuoti gali ir pasirinktas vestuvių koloritas. Prie batelių nepamirškite priderinti ir puokštės. Gražu, kai spalviniai motyvai dera tarpusavyje.


Nepaisant jūsų pasirinktos spalvos, būtinai turėtumėte atkreipti dėmesį į keletą svarbių dalykų, kurie užtikrins, kad bateliai TĄ dieną netaptų Jūsų didžiausiu priešu.

Svarbiausia - patogumas. Jei kasdieniame gyvenime nesate užkietėjusi aukštakulnių gerbėja - tikrai vertėtų rimtai pagalvoti, ar verta šokti į keturiolikos centimetrų aukščio batelius ir pritrenkti (blogąja prasme) savo svečius nenatūralia eisena ar parklupti, išsinarinti čiurną ir t.t. Negąsdiname, tiesiog rinkitės atsakingai. Batelių aukštis turėtų būti toks,  kad jaustumėtės laisvai, patogiai ir greitai nepavargtumėte. Visgi ne vieną valandą praleisite "pasilypėjusi". Be to, atkreipkite dėmesį į tai, kad batelių pado išlinkimas atitiktų jūsų pėdos linkį ir jokių būdų nepirkite tų batelių, kurie atrodo maži.

Nepamirškite, vestuvės - ne grožio konkursas,o judviejų meilės diena, kuomet pirmu smuiku griežia jausmai ir emocijos. Neleiskite, kad pūslėtos kojos tai užgožtų. To išvengsite, jei batelius kiek pranešiosite iš anksto. Na, o blogiausio scenarijaus atveju jums padės pleistrai pūslėms. Išbandėme, tad drąsiai rekomenduojame.

Kad per visą vestuvių dienos maratoną jaustumėtės patogiai, įsigykite arba traukite iš spintos mėgiamus antrus batelius, kuriais galėsite apsiauti pasibaigus oficialiai vestuvių daliai. Gal kiek mažesne pakulne, ne tokius puošnius, bet su kuriais galėtumėte šėlti iki aušros.

Keliaukite per savo meilės dieną lengvu žingsniu!


(foto iš čiačiačia