Navigation Menu

Meilės alchemija: Auksė ir Rimvydas



Vos susipažinę Auksė ir Rimvydas greitai pajuto, kad jiems labai gera būti kartu. Po mėnesio pažinties Rimvydas paruošė Auksei siurprizą - romantiško pikniko metu, užkandžiaujant po milžinišku ąžuolu, jis paprašė būti jo žmona. Nuo to laiko praėjo pora metų. Pora ruošėsi tuoktis ateinančią liepą, bet Auksė netikėtai sužinojo apie rengiamą konkursą, kurio nugalėtojai turės galimybę viešai susituokti parodoje, o visais vestuviniais rūpesčiais pasirūpins parodos “Mūsų vestuvės” organizatoriai. Auksė išsiuntė poros prisistatymą. Ir štai jie - laimingoji pora, kuri parodos “Mūsų vestuvės” metu, daugybės žiūrovų akivaizdoje tapo šeima.

Vestuvės.lt žurnalas, kaip ir pernai, subūrė komandą ir parodos metu besituokiančiai porai padovanojo priešvestuvinę fotosesiją.



“Priešvestuvinė fotosesija - mums didžiulė dovana, kurios nebūtume įgyvendinę be žurnalo “Vestuvės.lt”, Pauliaus Rakštiko bei “Dega rūtos” merginų. Smagu buvo dirbti su profesionalia, patyrusia, kūrybinga ir nestokojančia idėjų komanda. Tokia fotosesija, kurią turėjome mes, sušildytų bet kokią širdį net šaltą dieną. Tai buvo įdomi, turiningai praleista diena su neapsakomais įspūdžiais. Jautėmės saugūs jų rankose. Gera idėja, šypsenos veide, degančios akys ir jausmai - viskas atsispindi bendrame mūsų darbe. Žaisminga ir gyva fotosesija puikiai atskleidė mūsų asmenybes. Užfiksuotos akimirkos neįkainojamos. Šios fotosesijos nuotraukos taps mūsų šeimos istorija”, - kalbėjo Auksė ir Rimvydas.


Poroms, planuojančioms priešvestuvinę fotosesiją siūlytume į tai pažiūrėti kūrybingai ir paieškoti įdomių sprendimų bei temų. Idėja gali būti visai šalia jūsų. Įkvėpimo semkitės iš savo poros meilės istorijos, kasdienybės, pomėgių.

„Susipažinusios su Aukse ir Rimvydu žavėjomės jų neblėstančia romantika ir jausmingumu vienas kitam. Stebint du aistringai mylinčius žmones, turbūt natūraliai kiekvienam kyla klausimas - kur jų tokio gražaus tarpusavio ryšio paslaptis ir ko reikia, kad dar daugelį metų jie savo širdyse tai išsaugotų. Taip ir gimė idėja fotosesijai – meilės alchemija“, - kalbėjo “Dega rūtos” vestuvių planuotojos Aušra ir Fausta.

Generuojant fotosesijos idėją, svarbu, kad fotosesijos tema būtų artima patiems dalyviams, tuomet jie kur kas daugiau atskleidžia savęs, būna natūralūs. “Šiuo atveju iliustruota jų pačių meilės paieška labai siejosi su jų draugystės istorija, todėl tikiu, kad šios nuotraukos jiems patiems įgauną dar didesnę vertę, nei tiesiog gražios spalvingos nuotraukos“,- sakė Paulius Rakštikas, www.ypatingai.lt fotografas. ”Tačiau nereikia kurti ar bandyti atkartoti jokių "susipažinimo istorijų", tai užprogramuota plastmasė. Reikia pastebėti poros unikalumą ir pagal tai sukurti naują istoriją.”






























„Su Aukse ir Rimvydu buvo smagu ir lengva dirbti, nes jie kaip pora turi kelias puikias savybes - nori eksperimentuoti, nekritikuoja viens kito ir yra labai kantrūs dėl puikaus rezultato. Žiemą paskutinis punktas ypatingai reikalingas“, - juokėsi Paulius ir “Dega rūtos” merginos.


























Idėja, dekoras ir stilius: dega rūtos;


Fotografas: Paulius Rakštikas, www.ypatingai.lt;

Grožio specialistai: šukuosenos - Inga Nečiūnė, makiažas/grimas - Nora Vanagaitytė, grožio salonas "Gatineau", http://www.groziopaslaugos.lt/;

Drabužiai: "De'Žavu - Vintage Boutique", www.dezavu.lt








Ši fotosesija buvo publikuota žurnale "Vestuvės.lt", 2013 m. pavasrio numeryje.