Navigation Menu

Živilė ♥ Mantas

Nuo pat pradžių buvo aišku, kad Živilės ir Manto šventė bus pajūryje. Abu užaugę čia, susipažinę, norėjo savo vestuvių dieną uosti jūros kvapą ir lakstyti basi pajūriu. 

Jaunieji ryte nusprendė nesimatyti ir ruoštis atskirai, padedami savo mylimiausių šeimos narių.

Nuotaka pasirinko individualiai jai kurtą dizainerės Dalios Jakubonės ("Balta Pupa") suknelę. Prie jos derino masyvius papuošalus, kuriuos jai sukūrė "Rasa Accessories".




Tėtis atlydėjo Živilę samanų takeliu pas būsimą vyrą. Skambant romantiškoms saksofono melodijoms, pušynėlyje šalia jūros, jie ištarė savo "taip" ir papuošė ceremoniją savo individualiomis priesaikomis!



Po ceremonijos ir sveikinimų svečiai vaišinosi putojančiu vynu, kalbėjosi, mėgavosi saulės spinduliais ir dalyvavo nepaprastai linksmoje fotosesijoje.






Su pora kalbėdami apie šventės vietos dekorą, nusprendėme, kad į restoraną norime "parnešti miško paklotę". Gražaus lietuviško pajūrio miško paklotę. Rinkomės samanas, smilgas, sukulentus, kankorėžius. Baltos gėlės ir daugybė žvakių suteikė šventiškumo.









Diena buvo nepaprastai romantiška, be skubėjimo, su smagiais pašnekesiais ir daugybe staigmenų. Net ir jūra tą dieną buvo romantiškai nusiteikusi. Dvyliktą valandą visiems persikėlus švęsti iš restorano į pajūrį, ji dovanojo jauniesiems ir jų svečiams daugybę gražių akimirkų ir beribį žvaigždėtą dangų, kuris tą vakarą buvo skirtas tik jiems.





Vestuvių planuotoja: Dega rūtos

Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos


Fotografai – DO YOU, http://www.doyou.cc

Ceremonijos vieta - Lietuvos pajūris

Pobūvio vieta - Restoranas "Medūza"

Nuotakos suknelė – "Balta Pupa"

Nuotakos papuošalai - "Rasa Accessories"