Navigation Menu

Sandra ♥ Linas




"Nida...Daugelis yra ten buvę ir žvelgę į kitą marių krantą, tolumoje virpančius sausumos kontūrus ir uždavę sau klausimą – o kas ten, kur dangus susilieja su vandeniu, kokia ten žemė ir kaip iš ten atrodo pasaulis? Tik nedaugelis žino, kad ten yra Ventės ragas. Su vienišu švyturiu, pastatytu tarsi ant paties pasaulio krašto, ir žmonėmis, kurių akyse atsispindi tik vanduo ir dangus. Jie žieduoja paukščius, kad galėtų sekti jų kelionę per dangų."

Štai taip romantiškai Sandra ir Linas kvietė savo artimuosius į savo meilės dieną, kuri išaušo labai saulėta ir karšta. Kada jei ne tokią dieną lėkti arčiau jūros:)


Pusiaudienį svečius susodinę į laivelį, atplaukėme į Nidą. Čia turėjo įvykti santuokos ceremonija. Jaunieji nusprendė prieš ceremoniją vienas kito nematyti ir susitikti pirmą kartą tik prie altoriaus. Paskutinės akimirkos prieš susitinkant buvo labai jaudinančios. "Dieve, kad tik greičiau paimti jo ranką..", - tąkart virpėjo nuotaka. Ir kokia ji laiminga, tos akimirkos pagaliau sulaukusi:)





Po ceremonijos svečius vaišinome ne tik putojančiu vynu, bet ir trešnėmis. Gražuolius indėlius savo rankomis pagamino patys jaunieji.



Plaukiant laivu atgal svečiai klegėjo ir troškulį malšino gaiviais gėrimais. Mamos spėliojo, ar nuotakos puokštės gipsofilijos vietinės ar importinės:)





Kol ruošėmės vakarinei daliai, jaunieji nuvykę į Ventės ragą sužiedavo ten savo paukštelį. Tikimės šiuo metu jis plunksnas kedena kokioje Maljorkoje:)Pastarojoje jaunieji medų kopinėjo:)








Šventės dekorui rinkomės lengvą  marinistinį stilių su tam tikromis rustic detalėmis.

Puokštę jaunajai susukome ir gipsofilijų ir perrišome raudonu dryžuotų kaspinu. Jaunikį taip pat puošėme gipsofilijų butonjere bei Žaislų Turgaus siūta varlyte.

Buvome labai laimingos radusios nuostabaus dryžuoto lino. Iš jo buvo pasiūtos servetėlės. Svečių vardo korteles derinome su padėkomis svečiams ir jaunųjų pajūryje surinktais akmenėliais su skylute. Taupydami jūsų laiką čia eksponuojame tik dalį kolekcijos:)


Foto: Rokas Jundulas

Stalus dekoravome nuostabiais rausvais bijūnais, žemuogėmis, medžio plokštelėmis, vėtrungėmis, natūralaus lino takeliais.

Vėtrunges jaunieji pirko Nidoje ir spalvino patys laukdami šventės.









Saldžiam stalui tortą kepė ir trešnėmis jį puošė Cukraus studija. Saldaus stalo dekoru pasirūpinome mes, mamos - tinginiu ir šimtalapiu:)



O pati gražiausia ir turbūt labiausia jaudinanti tos dienos akimirka, mūsų akimis, buvo jaunųjų šokis. Dėl tokių akimirkų mes turbūt niekada nenustosime mylėti savo darbo ir branginti žmonių, prie kurių meilės dienos turime galimybę prisiliesti.

Nuostabus saulėlydis ir jo fone pagal Jūratė ir Kastyčio ariją šokantys jaunieji spaudė širdis visiems susirinkusiems. Tai buvo viena tų tobulų gyvenimo akimirkų, kai nežinai, ar geriau lėkti ieškoti fotoaparato, ar tiesiog sustoti ir ramiai visa širdimi tai sugerti:) 

Tą tobulumo ir nuoširdumo jausmą apie jus, mielieji, iš jūsų dienos ir išsinešėme. Bučiuojam!


Foto: Edita Grėbliūnaitė (www.orangestudio.lt)
Vestuvių planuotoja: Dega rūtos

Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos

Jaunikio varlytė, jaunosios puokštės kaspinas - ŽAISLŲ TURGUS, 
http://www.zaisluturgus.lt/

1 komentaras: