Navigation Menu

Rūta ♥ Mindaugas



“Turėjome labai aiškią šventės viziją, iš karto žinojome, kad tai bus Nida”- sako jaunieji, nusprendę būtent ten švęsti savo vestuves. “Gyvename Viniuje, tačiau Nidoje leidžiame visas savo vasaras. Mindaugas ten užaugo, iki šiol ten gyvena ir jo tėvai. Būtent Nidoje prasidėjo mūsų draugystės istorija. Tai stebuklinga vieta, kurios neįmanoma neįsimylėti. Kitos tokios vietos Lietuvoje nėra.“ 






Rūta ir Mindaugas norėjo surengti paprastą, bet ne prastą šventę sau bei savo artimiems žmonėms. “Tai turėjo būti neįpareigojanti, nevaržanti, leidžianti gerai jaustis tiek vakaro svečiams, tiek mums patiems, jauki, linskma ir, be abejo, stilinga šventė. Visai tokia, kokia yra ir pati Nida!”





Pailsėję, pasipuošę ir smagiai porą valandų su fotografe praleidę jaunieji tik septintą valandą vakaro atėjo į Nidos bažnyčią. “Tądien mums nesinorėjo skubėti. Norėjome, kad ir mes patys, ir visi svečiai būtų nepavargę, o puikiai nusiteikę ir pasiruošę šokti iki ryto.“





Rūta ir Mindaugas pasirinko gana netradicinį šventės vakaro praleidimo būdą. “Visi mūsų draugai ir artimieji yra be galo linksmi ir mėgstantys šokti. Pasirinkome furšeto planą ir nesuklydome. Neapsunkinome visų svečių sėdėjimu prie stalų patemptomis nugaromis”. Jauniesiems priėmus sveikinimus, gyvos muzikos grupė visus svečius sukvietė į šokių aikštelę ir leido jų energijai veržtis per kraštus.

















Rūtos ir Mindaugo šventei buvo pasirinktas Nidos grožio bei restorano interjero inspiruotas minimalistinio jūrinio stiliaus dekoras, kur stiklas buvo derinamas su nugludintu medžiu, o gėlės kiek priminė žolynus, taip siekiant didesnės dermės su Kuršių Nerijos gamta.







Vėliau šokiai persikėlė ant jūros kranto, kur su kokteilio taure rankose jaunieji ir jų svečiai linksmybes tęsė iki paryčių.







“Abu tą dieną jautėmės ramūs, atsipalaidavę ir mėgavomės kiekviena šventės minute. Vestuvių diena buvo pilna puikių emocijų, staigmenų, linksmybių, šokiu, džiaugsmo, skardaus juoko, nuoširdumo, gražiausių žodžių ir palinkėjimų, puikios muzikos, nuotykių ir daug daug vėjo! Sugėrėme tiek gerų emocijų, kad jų užteks dar ilgam. Gerą nuotaiką palaikė ir tądien švietusi saulė, nors visoje Lietuvoje pylė kaip iš kibiro. Juk sakiau, kad Nida yra tikrai ypatinga!”- šypsosi Rūta.


Vestuvių planuotoja: Dega rūtos
Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos
Fotografas: Lina Aidukaitė, (www.aidukephotography.com)
Nuotakos suknelė: Ramunė Piekautaitė (www.ramunepiekautaite.com)
Jaunikio kostiumas: Egidijus Sidaras (www.cantas.lt)
Ceremonijos vieta: Nidos Švč. Mergelės Marijos Krikščionių Pagalbos bažnyčia
Pobūvio vieta: restoranas „Kitchen“ Nidoje ir "Švyturys Beach Bar"
Grupė: „Green bridge band“ (www.gbb.lt)







Rūtos ir Mindaugo vestuvės buvo publikuotos žurnale Vestuvės.lt, 2013 m. žiemos numeryje.