Navigation Menu

Olga ♥ Vytautas



Foto: Eigirdas Scinskas (www.e-s.lt)

Olga ir Vytautas norėjo tikros, nuoširdžios, bet kokybiškos ir apgalvotos vestuvių dienos. Pasirinkę nuostabų gamtos kampelį Varėnos miškuose prie Lavyso ežero, jie tikėjosi surengti nepamirštamą šventę sau ir savo artimiesiems.



Foto: Eigirdas Scinskas (www.e-s.lt)

Vestuvių dienos popietę, saulei besivaržant su lietumi, svečiai rinkosi mažutėje nuošalioje Babriškių bažnytėlėje. Pasaulio kraštas - pamanėme ten pirmą kartą nuvykusios - lėtai skaičiuojantis laiką, kviečiantis nurimti ir susimąstyti. Lengvai krintančio šilko suknele pasipuošusią nuotaką prie altoriaus atvedė tėtis ir atidavė ją į mylinčias Vytauto rankas. Be skubos ir atviromis širdimis jaunieji vienas kitam ištarė priesaikos žodžius.


Foto: Eigirdas Scinskas (www.e-s.lt)

Po visus iki ašarų sujaudinusios ceremonijos jaunieji nurūko vingiuotais miško takeliais trumpai fotosesijai. 














Foto: Eigirdas Scinskas (www.e-s.lt)

Po fotosesijos valtele Lavysu parsiyrusius jaunavedžius svečiai pasitiko su galybe sveikinimų ir dovanų, tad mainais buvo pakviesti įsiamžinti stilizuotoje fotosesijoje. Jokių nuobodžių kadrų tokią dieną!

Foto: Redijus Anikanovas (www.redijus.com)

Vestuvių koncepciją, dekoro idėją ir spalvas inspiravo pati šventės vieta - Varėnos miškai. Paėmėme iš jų tai, kas gražiausia - truputį medžio, truputį uogų, kiekvienam svečiui po kuokštą nepaprastos spalvos ir tekstūros samanų. Įvilkome tai į elegantišką, kiek rafinuotą rūbą. Tokį, kokie yra ir patys jaunieji.









Foto: Redijus Anikanovas (www.redijus.com)

Kai planavome jų dieną, Olga ir Vytautas norėjo išvengti ilgų ir nuobodžių laukimo valandų savo svečiams. Tad tik po ceremonijos atvykusius į šventės vietą svečius vaišinome punču ir kvietėme dalyvauti muzikinio klipo filmavime pagal Nedos dainą “Šokis lietuje”. Vos per keletą valandų ši avantiūra virto kūnu ir tapo tikra staigmena visiems šventės dalyviams pasitinkant vidurnaktį.

Foto: Eigirdas Scinskas (www.e-s.lt)

Vakarėjant svečiai, besigardžiuodami puikiais patiekalais ir vynu, dalijosi prisiminimais ir kėlė taures už amžiną jaunųjų meilę. Savo muzika tą vakarą visus būrė Jazzy Tea. Sutemus sužibo daugybė švieselių, žvakių, žibintų ir kvietė visus mėgautis romantiška vakaro atmosfera.


Foto: Redijus Anikanovas (www.redijus.com)

Atėjus metui prapjauti jaunavedžių tortą, tikrą šou surengė Virtuvės Mitų Griovėjai. Alfas, Ali ir Martynas improvizavo miško tema ir specialiai šiai progai sukūrė nepaprastą tortą. Pats tortas virto miško paklote, šalia karaliavo samanos, miško uogos, spygliai. Jauniesiems atpjovus pirmąjį milžiniško torto gabalėlį, stalai paskendo tirštame skysto azoto rūke. Svečiams buvo išdalintas specialia technika ruoštas miško uogų, šviežios grietinėlės ir ypatingų trupinių desertas, suteikęs ne tik skonio palaimą, bet ir džiaugsmą akims.


Foto: Redijus Anikanovas (www.redijus.com)

Vestuvių planuotoja: Dega rūtos

Vestuvių dekoravimas: Dega rūtos

Fotografas – Jaunosios pasiruošimas,ceremonija bažnyčioje ir fotosesija - Eigirdas Scinskas(www.e-s.lt); dekoras ir 24 val. šou - Redijus Anikanovas (www.redijus.com)


Olgos ir Vytauto vestuvės buvo publikuotos žurnale VESTUVĖS, 2012 m. žiemos numeryje.