Navigation Menu

Ringailė ♥ Gytis


Ringailė ir Gytis šiuo metu gyvena tolimoje JAV, todėl jiems norėjosi savo šventei suburti visus mylimiausius į vieną būrį ir KAIP REIKIANT PAŠĖLTI. Visų artimųjų išsiilgti jie tą dieną buvo apgaubti didžiule dėmesio ir meilės doze. Energija buvo nereali tiek ceremonijos metu, tiek vakarėlio metu. Nuo pat pradžių jaunieji minėjo, kad jų kompanijai vedėjo nereikia, ir tikrai, tai pasiteisino visu šimtu procentų. Kalbos ir juokai liejosi vieni per kitus, o šokių aikštelėje pasirodžius Girmantės ir grupės komandai, atrodė, kad stogas ims kilnotis.



Bet apie viską iš pradžių!


































Jaunieji tuokėsi Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje. Čia susirinko visi jų draugai ir artimieji.














Po ceremonijos visi svečiai pajudėjo link Trakų. Ten "Margio kranto" poilsio komplekse jau vėso putojantys gėrimai. Neilgai trukus pasirodė ir jaunieji, kurie buvo draugų sveikinami, o juokas ir istorijos turbūt girdėjosi kitame ežero krante.




Šventės dekorui rinkomės švelnių spalvų paletę. Norėjosi pabrėžti vasaros pradžios grožį, sudėti visą, ką gražiausia turi šis metų laikas. Kad suteiktume šventei Holivudo šarmo, švelnias spalvas derinome  su sendinto aukso atspalviu.








Turbūt nereikia ir sakyti, kad vakarėlis buvo stiprus!:)



Už nuotraukas dėkojam nuostabiai Linai Aidukei (http://www.aidukephotography.com/). Ačiū ačiū ačiū, Linut!

Šios vestuvės svečiuojasi puikiame Joanos bloge. Aplankykit: http://frenchkissthebride.com/weddings/beautiful-classic-wedding-in-lithuania/ 

2 komentarai:

  1. I just falling in love with these wonderful pictures! Fantastic, full of emotions and real live!!! Congratulations!
    All my best and a happy happy time
    Elisabeth

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dvi skirtingos stilistikos, abi keliančios pavydą. Pirmoji pora drąsi ir netradicinė, antroji šilta, kvepianti provansu ir subtilia prabanga. Ryškios spalvos, dekoracijos padedančios sukurti atmosferą. Šis fotoreportažas atgaiva akims, dar viena idėja galinti papildyti šventę tai dekoravimas balionais ar lemputėmis ir gausybė kitų idėjų, viskas tik tam, kad ta diena būtų įsimintina, vyrai jaustųsi vyrais, o moterys mylimos.

    AtsakytiPanaikinti