Navigation Menu

Pavasario vestuvės




Pavasaris - tai atsinaujinimo, atgimimo metas, kuomet gamta  kaip niekad sprogsta nuostabiais žiedais, ore sklando svaigūs gėlių aromatai, o paukščiai giedodami melodingas meilės arijas suka lizdus, kad po keleto mėnesių sparnus galėtų išskleisti  dar vienas pulkas cypsinčių pyplių. Gamta tiesiog alsuoja meilės rimtu! Tad žydint obelims ir vyšnioms - bene romantiškiausias metas sukurti šeimą ne tik varnėnams:)




Spalvos

Vestuvėms pavasarį rinkitės švelnias, pastelinių tonų spalvas. Derinkite baltą spalvą su rausvos, žalios, geltonos, žydros švelniais atspalviais. Akį glostys rausvos, žalios ir šokoladinės spalvų derinys. Prabangesnėms vestuvėms rinkitės levandų (šviesaus atspalvio violetinė) ir sidabro spalvų duetą.


Nuotaka

Pavasario nuotaka - besiskleidžiantis moteriškumo žiedas. Ji švelni, tyra romantikė, pasipuošusi lengvute suknele. Vos paryškintos akys ir lūpos, laisvai krintančios ar susegtos garbanos, subtilūs mažučiai papuošalai atskleidžia natūralų nuotakos grožį.


(foto viršuje iš čia, suknelės iš čia)


Puokštei rinkitės sezonines gėles, kurios papildytų nuotakos švelnų ir nekaltą įvaizdį: tulpes, narcizus, hiacintus, pakalnutes, vėdrynus, bijūnus, alyvas ir pan. 

(foto čia, čia, čia, čia, čia, čia ir čia)


Jaunikis

Jaunikio garderobe taip pat vyrauja pavasariškos spalvos, lengva elegancija ir žaismingos detalės.


(foto iš čia ir čia)

Dekoras

Pavasario vestuvėms  rinkitės elegantiškus rankų darbo kvietimus. Puoškite juos šilkinėmis juostelėmis ar nėriniais. Naudokite gėlių, paukščių, inkilų motyvus.

Vietoj žiedų pagalvėlės puikiai tiks mūsų jau aprašyti pagalvėlių pusbroliai - lizdelis ar pavasariu alsuojanti žolytė. Išsamiau skaitykite čia.

Na, o svečių palinkėjimai nebūtinai turi sugulti į knygą! Idėjas diktuoja pati gamta: alyvų, magnolijų, vyšnių ar obelų šakas sumerkite į vazą, o svečiai, užrašę linkėjimus ant paruoštų lapelių su raištukais,  tegu kabina juos ant žydinčių šakų. 

(foto iš čia, čia ir čia)


Žydinčias ar "kačiukų" šakeles galite naudoti ir stalams puošti. Pritvirtinkite prie jų mažytes žvakeles stikliniuose indeliuose ir sutemus jūsų šventė sužibs naujomis spalvomis.

(foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)


Na ir gėlės! Ant stalų puikiai valsą jums sušoktų jau minėtos alyvos, stambiažiedžiai bijūnai ir tulpės, nekainuojančios maišo pinigų, bet kuriančios jaukią, šventišką aurą.

(foto iš čia, čia, čia, čia ir čia)

Išlydėdami svečius iš savo pavasario vestuvių, įteikite jiems kaip padėką po ryšelį sėklų ar gėlių svogūnėlių, kurie vėliau  primins jūsų šventės akimirkas.

Pabaigai, linkime jums ne tik įsimylėti, bet ir susituokti iki sužystant kaštonams. Juk tada meilė šeimoje truks amžinai!