Navigation Menu

Vestuvės kelionių tema




Jei susižavėjote mintimi surengti keliautojų vestuves, šiandien turime Jums dar keletą idėjų, kurios sukasi mūsų galvose ir kurios, tikimės, įkvėps Jus!


Kelionių tema nuostabiai tinka Jums, jei esate užsikrėtę kelionių virusu ir tik grįžę iš vieno Pasaulio krašto nerimstate, kur kelsite sparnus kitą kartą! Arba jei laisvomis dienomis negalite nusėdėti namie, organizuojate išvykas dviračiais ar tiesiog mėgstate sėsti į traukinį ir užmiršę viską lėkti prie jūros...









(foto iš čia)


Vestuvių tema gali atsispindėti jau kvietimuose.
Papuoškite juos žemėlapio iškarpomis.

(foto iš čia)


( foto kairėje viršuje iš čia, apačioje iš čia, dešinėje iš čia)


Šventės vietą dekoruokite žemėlapiais arba juos panaudokite darydami vėjo malūnėlius, girliandas, stalo korteles... Žemėlapių rinkinys pasitarnaus kaip išradinga svečių knyga.

( foto kairėje iš čia, dešinėje viršuje iš čia, apačioje iš čia)


( foto iš čia)





Kelionių temai puikiai tinka ir lėktuvėliai. Lankstykite juos iš popieriaus, žemėlapių ar rinkitės medinius. Nuostabi idėja prisegti mažutį lėktuvėlį ir prie nuotakos puokštės.





   ( foto iš čia)


(foto kairėje iš čia, dešinėje viršuje iš čia, apačioje iš čia)


Lagaminai, fotoaparatai, kelionių knygos, atvirutės - visų kelionių palydovai. Kodėl jais nepapuošus Jūsų šventės vietos?

( foto viršuje kairėje iš čia, dešinėje iš čia, apačioje iš čia)


Na ir žinoma, maistas!
Rinkitės savo mylimiausios šalies virtuvę arba pasiūlykite svečiam skirtingų šalių patiekalų, kad jie patys galėtų rinktis. Be abejo, neužmirškite detalių, kurios papildys bendrą Jūsų  šventės temą.

( foto iš čia)


Leiskitės į pačią nuostabiausią kelionę Jūsų gyvenime su pačiu geriausiu kelionės kompanionu. Ir mėgaukitės kiekviena akimirka, kiekvienu netikėtumu ir kiekvienu kelio posūkiu...




2 komentarai: