Navigation Menu

Apie batelių aksesuarus

 (foto iš čia)


Mielosios, kurios jau atšokote savo vestuves, prisipažinkite, kiek batelių porų teko įsigyti, kol pagaliau atėjo išganingas nušvitimas - TIE! Kad ir kokia tai būtų smulkmena, palyginus su kitais organizavimo rūpesčiais, moteris turi teisę į batus! Vienintelius ir nepakartojamus. 


Jei matuojatės jau kelintą dešimtį porų batelių ir tas nušvitimas neaplanko, jums vertėtų pagalvoti apie batelių aksesuarus. Galbūt surasite tai, kas atspindės jūsų asmenybę, stiliaus pojūtį.

Tikrai prabangiai atrodysite batelius papuošusi povo ir kitomis plunksnomis. Tokiu atveju, pakankamai ryškus akcentas bus jūsų avalynė, tad suknelę rinkitės kuklesnę. Be abejo, tokio grožio nederėtų slėpti ir po žemę šluojančia suknia.

Jei plunksnų motyvai jums ne prie širdies, tikrai galima surasti kitų variantų. Puoškite batelius gėlėmis, raukiniais, kaspinėliais, nėriniais... Variacijų esama įvairių, tik nepabijokite ieškoti, eksperimentuoti ir atrodyti originaliai.


(foto iš čia, čia, čia ir čia)

Aksesuarus galite gaminti pačios arba atsiduoti į specialistų rankas. Jei prireiks pagalbos, tikime, žavimės ir tikrai rekomenduojame "Du Žiedeliai" komandą:)


(foto Nerijaus Kuzmicko,  www.nkf.lt)


Daugiau apie nuotakos batelius skaitykite čia.

1 komentaras:

  1. Visos batų dekoracijos ir papuošimai atrodo nuostabiai. Puikios idėjos ir dar puikesni darbai. :)

    AtsakytiPanaikinti