Navigation Menu

Agnė ♥ Tomas



Tokios poros kaip Agnės ir Tomo, įkvepia mus dar labiau mylėti savo darbą. Nors jų šventė buvo beveik prieš porą metų, negalime nepasidalinti jų šventės istorija. Jie abu tiksliai žinojo, kokios šventės nori, lengvai ir sklandžiai priėmė visus sprendimus, buvo konkretūs ir su polėkiu. Kas gali būti geriau?! Bet apie viską nuo pradžių.

Savo šventei jaunieji pasirinko Palangą, nes abu myli jūrą ir daug laiko praleidžia ten. Iki ceremonijos jaunieji nesimatė. Nuotaką prie altoriaus palydėjo tėvelis.











Po jaudinančios ir šiltos ceremonijos jaunieji iškeliavo į parką, kur mėgavosi fantastiška diena ir vienas kito dėmesiu.











Koks grožis! Taip ir norisi persikelti į šią fantastišką vasaros dieną.

O jau Agnės suknelė! Nepriekaištingai stilinga ir išskirtinė. Ją kūrė drauge su dizainere Kristina Kruopienyte.





Savo šventei jaunieji pasirinko vilą ant jūros kranto, todėl po fotosesijos čia grįžo pajūriu, kur juos pasitiko visi draugai ir artimieji.





Vakaro metu skambėjo gražiausi prisiminimai, kalbos. Nepakartojamu siurprizu tapo Tomo paruoštas saksofonu atliekamas kūrinys nuotakai. Apie tai, kad jis lanko pamokas ir ruošiasi tokiam iššūkiui Agnė nė nenutuokė.









Leidžiantis saulei vakarėlis persikėlė į pajūrį, kur visi vaišinosi punšu ir mėgavosi nuostabiu vakaru. Juokas ir linksmybės turbūt ir Klaipėdoje girdėjosi.



















Turbūt nereikia ir sakyti, kad su tokia kompanija šokiai ir linksmybės tęsėsi iki ryto.





























Kai pas mus ateina poros ir sako, kad norime tiesiog tobulai kokybiškų, bet kartu neįpareigojančių vestuvių, norime TIKROS šventės, mes dažnai prisimenam šią dieną, nes tai buvo labai nuoširdu ir tikra. Po šventės buvome pakviestos vakarienės pas Agnę ir Tomą. Kalbos, emocijos ir prisiminimai iš šventės netilo ir iki šiol šias akimirkas prisimename su didžiule šilumą. Ačiū, Agne ir Tomai, kad jūs tokie nerealūs. Jūsų šventė buvo didžiulė šventė ir mums.

Nuotraukos: Linas Dambrauskas Photography;

Vestuvių planavimas: Dega rūtos;

Vestuvių dekoras: Dega rūtos;

Šventės vieta: Chateau Amber;

Lemputės: Lemputės vestuvėms.